Vad är inloggning med Google?

Samsung erbjuder en funktion som gör det enkelt och bekvämt att använda ett Google-konto för att logga in på ditt Samsung account och på så sätt ha ett konto för två olika appar.

Vy över skärmen för inloggning på Samsung account.

Om du vill logga in på ditt Samsung account med ditt Google-konto följer du dessa steg.

Steg 1. Klicka på Logga in med Google på skärmen för inloggning på Samsung account. Steg 1. Klicka på Logga in med Google på skärmen för inloggning på Samsung account.

Steg 1. Gå till Samsung account och tryck på "Logga in med Google" på inloggningsskärmen.

Steg 2. På popup-menyn väljer du vilket Google-konto du vill logga in på. Steg 2. På popup-menyn väljer du vilket Google-konto du vill logga in på.

Steg 2. Välj vilket Google-konto du vill använda för att logga in.

Steg 3. Gör en "Tvåstegsverifiering" och använd bara ditt Google-konto. Steg 3. Gör en "Tvåstegsverifiering" och använd bara ditt Google-konto.

Steg 3. Koden som skickas via SMS till din telefon använder du för att logga in med ”Tvåstegsverifiering”. Du kan sedan använda ditt Google-konto med ditt Samsung account.

Om du redan har loggat in med ett Samsung account men vill logga in med ditt Google-konto följer du dessa steg:

Steg 1. I menyn för "Inställningar" trycker du på alternativet "Google". Steg 1. I menyn för "Inställningar" trycker du på alternativet "Google".

Steg 1. Gå till Inställningar och tryck på ”Google”.

Steg 2. Tryck på ditt Google-konto och klicka på pilen till höger om ditt konto. Steg 2. Tryck på ditt Google-konto och klicka på pilen till höger om ditt konto.

Steg 2. Logga in på ditt Google-konto.

Steg 3. Välj det Google-kontot som du vill använda genom att trycka på det. Steg 3. Välj det Google-kontot som du vill använda genom att trycka på det.

Steg 3. Välj det Google-kontot som du vill använda.