Vad är Gaming Hub?

Gaming Hub är en allt-i-ett-plattform för att sammanställa spelen du redan älskar, upptäcka nya favoriter, utforska vad som är populärt och få speciella förmåner.

Bild av en Gaming Hub-simulering med flera tillgängliga spel.

Gaming Hub visar automatiskt dina nedladdningar av mobila spel, så att du kan ha alla dina spel organiserade på ett och samma ställe. Gaming Hub innehåller även data som användarens speltid, installerad/raderad spelhistorik, spelnotiser och Galaxy-spelare, som håller dig uppdaterad i spelvärlden.

En av de mest intressanta sakerna med Gaming Hub är "Direktspel". Direktspel innehåller olika spel från ett brett utbud av genrer – från klassiska kortspel till flerspelarskjutare – du kan starta direktspel med ett klick. Ingen installation krävs.

Om du vill spela direktspel öppnar du helt enkelt Gaming Hub-appens hemsida. Där hittar du en blandad samling av direktspel.

※ Om du har en Gaming Hub-version som är lägre än 7.0 trycker du på alternativet "Direktspel" längst ner på Gaming Hub-skärmen för att komma åt den här menyn.

Steg 1. Startsidan för Gaming Hub. Tryck på ikonen Direktspel längst ner i mitten. Steg 1. Startsidan för Gaming Hub. Tryck på ikonen Direktspel längst ner i mitten.

Steg 1. Kör Gaming Hub-appen och välj Direktspel.

Steg 2. På sidan för Direktspel kan du se alla nya spel och populära kategorier. Steg 2. På sidan för Direktspel kan du se alla nya spel och populära kategorier.

Steg 2. Här kan du se alla nya spel, populära kategorier och andra spelförslag.