Vad är Galaxy Themes

Galaxy Themes är en dekorativ innehållstjänst som gör att du enkelt kan använda en design, nedladdad från Galaxy Themes eller Galaxy Store, på din enhet. Från bakgrundsbilder och ikoner till samtals- och meddelandegränssnitt, Galaxy Themes designelement är integrerade på ett sätt som känns naturligt och enkelt att använda. Använd Galaxy Themes för en enkel och snygg telefon makeover för att uttrycka din personlighet.

Bild på S22 med en bakgrundsbild från Themes.

Kompatibla enheter för Galaxy Themes

Galaxy Themes stöds på Samsungs mobilenheter, Galaxy S6 eller senare, med HD eller högre upplösning.

Hur använder jag ett Galaxy Theme på min Samsung mobilenhet?

Så här laddar du ner och använder ett tema från Galaxy Themes store:

Bild på en långtryckning på startsidan. Bild på en långtryckning på startsidan.

Steg 1. Gör en långtryckning på din Galaxy enhets startsida.

Steg 2. Tryck på “Teman”-ikonen, andra valet till vänster på startsidan. Steg 2. Tryck på “Teman”-ikonen, andra valet till vänster på startsidan.

Steg 2. Välj "Teman".

Steg 3. Välj ett tema i listan Steg 3. Välj ett tema i listan

Steg 3. Välj ett tema.

Steg 4. Tryck på “Hämta”-knappen längst ner på sidan. Steg 4. Tryck på “Hämta”-knappen längst ner på sidan.

Steg 4. Tryck på “Hämta”.

Steg 5. Tryck på “Använd”-knappen längst ner på sidan. Steg 5. Tryck på “Använd”-knappen längst ner på sidan.

Steg 5. Välj sedan “Använd”.

Galaxy Themes är också tillgängligt för Galaxy Store

Så här använder du ett tema som redan har laddats ned på din enhet:

Steg 1. Tryck på ikonen för “Inställningar” på din enhet. Steg 1. Tryck på ikonen för “Inställningar” på din enhet.

Steg 1. Gå till “Inställningar” på din enhet.

Paso 2. Selecciona "Temas". Paso 2. Selecciona "Temas".

Steg 2. Välj sedan “Teman”.

Steg 3. Välj “Meny” längst ner till höger på sidan. Steg 3. Välj “Meny” längst ner till höger på sidan.

Steg 3. Tryck på “Meny”.

Steg 4. Välj “Mina prylar” längst upp till vänster på sidan. Steg 4. Välj “Mina prylar” längst upp till vänster på sidan.

Steg 4. Välj “Mina prylar”.

Steg 5. Välj ditt favorit tema. Steg 5. Välj ditt favorit tema.

Paso 5. Välj det tema du vill använda.

Steg 6. Välj “Använd igen” längst ner på sidan. Steg 6. Välj “Använd igen” längst ner på sidan.

Steg 6. Välj sedan “Använd igen”.