Vad är SmartThings Find (Find My Mobile)?

Find My Mobile är nu en del av SmartThings Find. SmartThings Find hjälper dig inte bara att hitta dina Galaxy-enheter, inklusive Galaxy Watch, Galaxy Buds och SmartThings-aktiverade smarta taggar, utan låter dig också dela platser med dina kontakter och få aviseringar när en enhet är närvarande eller lämnar en viss plats med hjälp av programvaran för geofencing. Om du tappar bort din enhet, till exempel en Samsung-mobiltelefon, surfplatta eller en bärbar enhet, kan du aktivera Find My Mobile för att spåra din enhet och skydda din data.

Vy över SmartThings Find med kart- och enhetsplatsikon.

Hur SmartThings Find fungerar

Med SmartThings Find kan du hitta mobiltelefoner, surfplattor och bärbara enheter (Watch, Buds etc.) med registrerade Samsung-konton.

Om du använder flera enheter kan du hitta och kontrollera en lista över registrerade enheter när du är inne på ditt Samsung konto på SmartThings Find -webbplatsen.

SmartThings Find har funktioner som att spåra borttappade enheter, aktivera ringsignaler, låsa enheter, radera/säkerhetskopiera data för att hjälpa dig hitta och hantera dina enheter och skydda din information. Om du har mer än en enhet kan du också kontrollera dem genom SmartThings Find på andra enheter.

Observera: Ett datanätverk (internetanslutning som mobildata eller wifi) krävs för att köra den här funktionen.

Enheter som stöder SmartThings Find (Find My Mobile)

• Samsung-mobiltelefoner, surfplattor och vissa bärbara enheter som t.ex Galaxy Watch, Galaxy Buds etc. (Tredjeparts SmartTag- och SmartTag-kompatibla enheter som kan registreras med SmartThings).

Observera: Find My Mobile -inställningen på enheten måste vara aktiverad. (Enhetsinställningar > Samsung konto > Find My Mobile).