Vad är Blockera under spel i Game Booster?

Om du får samtal, meddelanden och appaviseringar när du spelar kan du aktivera funktionen "Blockera under spel" i Game Booster. I appen kan du blockera specifika funktioner på enheten som kan störa ditt spel.

Skärmdump av Blockera under spel i Game Boster-inställningar markerat.

Valet ”Blockera under spel” blockerar vissa aviseringar när du har öppnat ett spel, så att du inte behöver oroa dig för att bli avbruten. Tänk dock på att vissa aviseringar inte kan blockeras och alltid kommer att visas under spel.

Observera: Kontrollera om enhetens programvara och relaterade appar är uppdaterade till den senaste versionen för att undvika problem när du följer rekommendationerna nedan.

Så här ställer du in funktionen Blockera under spel

Du kan aktivera funktionen Blockera under spel under pågående spel.

Steg 1. Under pågående spel, tryck på ikonen för Game Booster längst ner i vänster hörn. Steg 1. Under pågående spel, tryck på ikonen för Game Booster längst ner i vänster hörn.

Steg 1. Under pågående spel tryck på Game Booster-ikonen.

Steg 2. Inställningar-ikonen markerad Steg 2. Inställningar-ikonen markerad

Steg 2. Tryck sedan på ikonen för Inställningar.

Steg 3. Välj Blockera under spel högst upp i menyn. Steg 3. Välj Blockera under spel högst upp i menyn.

Steg 3. Välj Blockera under spel.

Steg 4. Man kan trycka på reglaget för att aktivera eller inaktivera aviseringar och andra inställningar som "Automatisk ljusstyrka". Steg 4. Man kan trycka på reglaget för att aktivera eller inaktivera aviseringar och andra inställningar som "Automatisk ljusstyrka".

Steg 4. Man kan trycka på reglaget för att stänga av och sätta på aviseringar och andra inställningar.

Observera: Genom att slå på reglaget för "Aviseringar" förhindrar du att vissa aviseringar och varningar visas när du spelar. Kom ihåg att inte alla varningar kommer att blockeras, till exempel larm och vissa appaviseringar, till exempel de från Facebook Messenger.