Vad är ett Samsung-konto?

Ditt Samsung-konto är en tjänst som ger dig möjlighet att använda Samsungs tjänster på smarta telefoner, surfplattor, webbplatser, TV-apparater och andra enheter. Med ett Samsung-konto får du tillgång till olika Samsung-tjänster utan att behöva logga in varje gång du öppnar en app eller en webbplats.

Vy över inloggningsskärmen till Samsung-konton på flera enheter.

Ditt Samsung-konto

Ett Samsung-konto är en medlemstjänst som ger dig möjlighet att använda Samsung-innehåll på till exempel smarta telefoner, surfplattor, webbplatser och TV-apparater. Du kan använda flera Samsung-tjänster med ett Samsung-konto utan att behöva registrera dig för varje enskild tjänst.

Vad kan jag göra med ett Samsung-konto?

Här följer några exempel på tjänster som du får tillgång till med ditt Samsung-konto:

• Samsung Pay för enkla betalningar med din mobila enhet.
  • SmartThings för anslutning till alla dina enheter i sakernas internet.
  • Samsung Cloud för lagring och säkerhetskopiering av dina data.

Så skapar du fler än ett konto

Du kan skapa ett Samsung-konto för varje enskild e-postadress som du använder.

Obs! Du kan skapa flera Samsung-konton om du har flera e-postadresser, men du behöver aldrig koppla samman dina konton. Varje konto behandlas separat, och informationen för varje konto hanteras enskilt.

Mer information hittar du på webbplatsen för Samsung-konto.