Vilka ändringar görs med Galaxy Themes?

Med Galaxy Themes kan du ändra många av telefonens visuella aspekter. Varje tema kan innehålla egna bakgrunder, ikoner eller typsnitt, beronde på det valda temat.

Galaxy Themes använt i mobilen.

När du använder ett nytt tema kan följande områden ändras:

• Låsskärm och tapetbild på startskärmen.
  • App-ikoner.
  • Visuell design när appar från Samsung körs, till exempel telefon, kontakter, meddelanden och tangentbord.
  • Ljud såsom ringsignal, skärmtryckning och annat.
  • Typsnitt i vissa områden.
  • Enhetens helhetslayout.

Obs! Inte varje punkt som listas ovan kommer att ändras. Appens omfattning kan variera beroende på temat. Se varje temas ”Description” (beskrivning) för mer information.

Om du vill ändra temat till standardtemat igen följer du dessa steg:

Steg 1. Öppna Galaxy Themes och tryck på ikonen ”Menu” (meny) längst ner till höger. Steg 1. Öppna Galaxy Themes och tryck på ikonen ”Menu” (meny) längst ner till höger.

Steg 1. Öppna Galaxy Themes och tryck på ikonen ”Menu” (meny).

Steg 2. Ett tryck på alternativet ”My stuff” (mina saker) överst på skärmen. Steg 2. Ett tryck på alternativet ”My stuff” (mina saker) överst på skärmen.

Steg 2. Tryck på alternativet ”My stuff” (mina saker).

Steg 3.  Under fliken ”Themes” (teman) väljer du ”Default” (standard). Steg 3.  Under fliken ”Themes” (teman) väljer du ”Default” (standard).

Steg 3. Under fliken ”Themes” (teman) väljer du ”Default” (standard).

När du har infört ett tema kan du fritt använda annat innehåll, till exempel tapeter, ikoner och AOD:er (Always On Display).

• För att använda andra tapeter, ikoner eller AOD:er (Always On Display) i ditt valda tema följer du dessa steg:
1 Öppna Galaxy Themes-appen och tryck på ikonen ”Menu” (meny).
2 Tryck på ”My stuff” (mina saker) och välj de tapeter, ikoner eller AOD:er (Always On Display) som du vill använda.
  • För att använda Samsungs standardtapet efter att ha infört temat följer du dessa steg:
1 Öppna Galaxy Themes-appen och tryck på ikonen ”Menu” (meny).
2 Tryck på ”My stuff” (mina saker) och öppna fliken ”Wallpapers” (tapeter).
3 Tryck på ”Preloaded” (förhandsinställning) välj den önskade tapeten.
  • För att använda Samsungs standardikoner efter att ha infört temat följer du dessa steg:
1 Öppna Galaxy Themes-appen och tryck på ikonen ”Menu” (meny).
2 Tryck på ”My stuff” (mina saker) och öppna fliken ”Icons” (ikoner).
3 Välj ikonen ”Default” (standard).
  • För att använda en standard-AOD (Always On Display) följer du dessa steg:
1 Öppna Galaxy Themes-appen och tryck på ikonen ”Menu” (meny).
2 På denna skärm trycker du på ”My stuff” (mina saker) och öppnar fliken ”AODs” (Always On Display).
3 Välj ”Default” (standard) AOD.
  • För att använda ett foto från galleriet som tapet efter att ha infört temat följer du dessa steg:
1 Öppna Galaxy Themes-appen och tryck på ikonen ”Menu” (meny).
2 På denna skärm trycker du på ”My stuff” (mina saker) och öppnar fliken “Wallpapers” (tapeter).
3 Välj först ikonen ”Gallery” (galleri) och sedan den önskade bilden.