Använd Samsung Find-appens aviseringfunktion

Samsung Find-funktionen Avisera när den lämnas kvar, är utformad för att förhindra att användaren förlorar viktiga föremål, som hörlurar. Funktionen skickar aviseringar till användaren när de är så långt borta från föremålet att anslutningen mellan föremålet och användarens telefon bryts.

Samsung Find visar mina personliga föremål

Få aviseringar när du rör dig för långt bort

Om du aktiverar Avisera när den lämnas kvar från Samsung Find eller SmartThings Find, kan du få aviseringar när en Galaxy-enhet ansluten till din telefon kopplas bort.

Obs!

• Samsung Find är en app som är tillgänglig från och med One UI 6.1, och kommer att tillhandahållas som en appuppdatering efter mars 2024. Tills dess kan kunder som vill börja använda funktionen Avisera när den lämnas kvar omedelbart göra det genom SmartThings Find.

• Enheter som stöds: Galaxy Watch, Galaxy Buds, S Pen Pro, Galaxy SmartTag

• Enheter som stöds för funktionen Avisera när den lämnas kvar är desamma som för SmartThings Find.

• Om du ställer in en säker plats får du inget meddelade när du rör dig bort från din enhet.

• Du måste aktivera platstjänster på din telefon eller surfplatta.

• Galaxy Smart Tag stöder endast denna funktion på Galaxy-telefoner och surfplattor som kör Android 12 eller högre.

• Om din tagg är en tredjepartsprodukt måste du se till att du har en firmwareversion som stöder aviseringar när du går iväg. Kontakta tillverkaren för mer information.

Fliken Liv i SmartThings-appen Fliken Liv i SmartThings-appen

Steg 1. Öppna SmartThings-appen > Välj fliken Liv > Tryck på kortet Find.

SmartThings Find med ett Buds2 Pro-kort som visas. SmartThings Find med ett Buds2 Pro-kort som visas.

Steg 2. Svep åt vänster till kortet för en enhet du vill aktivera meddelandefunktionen för > Tryck på Mer.

Plats- och riktningsalternativ för vald enhet. Plats- och riktningsalternativ för vald enhet.

Steg 3. Aktivera knappen Avisera när den lämnas kvar.