Använd Samsung Internet i en privat och säker miljö

I dagens digitala värld är det viktigt att skydda din integritet när du använder Internet. Därför har Samsung skapat privata miljöer i Samsung Internet-appen där du kan surfa säkert. Det här specialverktyget för säker webbsurfning kallas Hemligt läge.

Bild på Hemligt läge-funktionen i Samsung Internet-appen.

Hemligt läge ger dig samma surfupplevelse som du normalt skulle ha på Samsung Internet, men med extra sekretess.

Cookies och surfhistorik från webbplatser du besöker i Hemligt läge raderas från din telefon så snart alla flikar i Hemligt läge stängs.

Du kan även spara sidor och bokmärken i Hemligt läge. Allt du sparar i Hemligt läge kommer dock bara att vara synligt när detta läge är aktiverat.

För att aktivera Hemligt läge följ dessa steg:

1 Öppna Samsung Internet.
2 Tryck på ikonen för flikhanteraren längst ner på startsidan.
3 Aktivera Hemligt läge genom att trycka på "Slå på Hemligt läge".
4 På nästa sida kan du se en guide som förklarar det här läget. Om du vill aktivera Hemligt läge trycker du på knappen "Starta".