Berätta mer om funktionerna i PENUP

Vårt unika sociala nätverk PENUP ger användarna möjlighet att kommunicera med vandra genom konst. Användare från hela världen kan uttrycka tankar, känslor och dela sina liv genom teckningar som de skapar med S Pen. PENUP erbjuder olika designverktyg och skisser, så att det alltid finns ett sätt att skapa skön konst oavsett vilken kunskapsnivå man har. Här tar vi en närmare titt på några av funktionerna som PENUP kan ge dig.

Skärmdump av PENUP-profil och designer som skapats med PENUP.

Om du har sett ett läckert konstverk som en annan användare har gjort kan du skicka komplimanger eller uppmuntran via den användarens kommentarsfält. För att få veta mer om en annan användare klickar du på den användarens kontonamn, så får du se användarens konstverk eller samlingar. Om du vill kan du göra en kommentar i användarens FanBook och börja följa hen för att få uppdateringar i ditt flöde.

När du hittar en användare som du vill följa klickar du helt enkelt på knappen ”Follow” (följ) i den användarens profil. Du kan även följa vissa taggar om du vill hålla dig uppdaterad om ett ämne.

My Feed är ditt personliga nyhetsflöde, som är fyllt av dina egna konstverk och konstverk från andra användare och taggar som du följer.

Du kan se populära konstverk och konstnärer, sorterade efter tidsperiod, genom att välja ”Popular Today” (populärt idag) på skärmen Home (start). Hur populära posterna är avgörs av faktorer såsom antalet likes, kommentarer och hjärtan.

Samlingen är ett galleri som innehåller dina egna eller andras konstverk. Du kan sortera dina samlingar utifrån ett visst tema.

Hall of Fame sammanställs av PENUP-administratörerna, som väljer ut aktiva användare som är kända för att skapa de mest kreativa konstverken. För att utforska Hall of Fame klickar du på ”Popular Today” (populärt idag) på skärmen Home (start) och väljer sedan ”Hall of Fame”. Var kreativ och aktiv i PENUP-communityn, så kanske du en dag kommer in i Hall of Fame.

• Teckning: Alla kan skapa skisser och teckningar, enkelt och bekvämt.
  • Färgläggning: Välj i det stora utbudet av färdiga designer som du kan färglägga precis som du vill.
  • Live-teckning: Öka din kunskaper genom att se videoguider om att skissa, teckna, skapa linjekonst och annat.
  • Fototeckning: Skapa teckningar genom att använda foton som sätter fart på din fantasi.
  • Utmaning: Utmana andra användare i tematävlingar för att se vem som kan skapa den mest innovativa konsten.
  • Teckningskommentarer: Kommunicera med andra konstnärer på ett kul sätt genom att använda teckningar som kommentarer.