Problem med installationen av Samsung Health Monitor

Det är enkelt att installera Samsung Health Monitor-appen. Men liksom andra appar måste den uppfylla vissa krav, annars kan det bli problem med installationen.

Bild på Samsung Health Monitor-ikonen och en felsymbol.

De grundläggande kraven för en problemfri installation är:

• Anslut klockan via Galaxy Wearable-appen.
  • Uppdatera firmware för din klocka till den senaste versionen via Galaxy Wearable-appen.
  • Samsung Health Monitor fungerar bara på wearable-enheter med Watch Active2 eller högre installerat.
  • Samsung Health Monitor stöds inte på enheter från tredje part, eller om användaren / enheterna är utomlands.
  • Smarttelefonens android-version måste vara Android™, N (7.0) eller högre.