Lär dig att använda Gaming Hub

Det bästa sättet att dra nytta av din Gaming Hub-app är att alltid ha den på din startsida. Så här gör du:

Skärmdump av sidan för Gaming Hub Regler och villkor

Följ dessa steg för att aktivera eller inaktivera Gaming Hub-appen på din startsida:

1 1. Gå till Inställningar från din startsida eller från Appar.
2 Klicka på alternativet Avancerade funktioner.
3 Här kan du aktivera eller inaktivera Gaming Hub-appen.

Fler frågor om Gaming Hub

Du kan använda Gaming Hub utan ett Samsung-konto. Men för att använda en specifik funktion som Gamer Profile måste du registrera ett Samsung-konto och logga in.

För mer information om Samsung-konton, besök Samsung Account.

Gaming Hub använder juridiskt information som tillhandahålls av användare och gör sitt bästa för att säkerställa att deras rättigheter och val alltid skyddas. För att förse användare med spelrelaterade funktioner och optimerade tjänster måste Gaming Hub få användarens samtycke till Gaming Hub sekretesspolicy.

Om du vill ha mer information om sekretesspolicyn Gå till Inställningar i Gaming Hub-appen och välj Sekretessmeddelande.

Till skillnad från andra applikationer har Gaming Hub ingen prenumerations- eller borttagningsprocess och du kan använda Gaming Hub genom att ansluta ett Samsung-konto.

Om du vill radera dina personuppgifter från Gaming Hub följer du dessa steg:

Observera: Om du tar bort data från sekretesspolicyn för Gaming Hub kan användningen av Gaming Hub begränsas under radering.

1 Kör Gaming Hub-appen och tryck på menyn Mer i det övre högra hörnet av Gaming Hub-hemskärmen.

※ Om din Gaming Hub-version är lägre än 7.0, finns menyn "Mer" längst ned till höger på Gaming Hub-hemskärmen.

2 Klicka på alternativet Inställningar.
3 Välj sedan Radera personliga data.
Steg 3. På sidan för Inställningar i Gaming Hub-appen väljer du Rader personliga data.
4 Detta tar dig till en ny sida där du kommer att bli tillfrågad om du är säker på den här åtgärden. Om så är fallet, tryck på Radera.

Observera: När datan har raderats är den omöjlig att återställa.