Lär dig mer om funktionerna i Samsung Flow

Med Samsung Flow kan du ansluta enheter för att dela information med varandra, synkronisera aviseringar och mycket mer. Läs mer om funktionerna i Samsung Flow nedan.

Vy över två enheter som är anslutna med Samsung Flow.

Det finns flera funktioner i Samsung Flow som säkerställer en säker och snabb anslutning mellan dina enheter.

Aviseringssynkronisering

Du kan synkronisera dina aviseringar så att de visas på anslutna enheter.

1 Gå till Samsung Flow på din telefon och tryck på mer-knappen längst upp till höger på skärmen.
2 Välj "Inställningar" och klicka på "Hantera aviseringar".
3 Slå på växlingsknappen "Alla appar" om du vill synkronisera aviseringarna från din surfplatta eller dator.

Observera: Den här funktionen kanske inte är tillgänglig i vissa appar om de inte stöder Android™-aviseringar.

Överlämning

Du kan dela filer mellan dina enheter som är anslutna till Samsung Flow.

• Hitta knappen dela/dela ​​via i programmet du vill dela filer från (t.ex. Galleri, Mina filer) eller från webbplatsen du är på, och välj sedan "Samsung Flow" bland delningsikonerna/-alternativen.
  • Med hjälp av urklippsikonen i det övre högra hörnet av Samsung Flow på surfplatta eller PC kan du enkelt kopiera och klistra in vad du vill.
  • Du kan ändra var du vill spara filer som delas med Samsung Flow från din PC eller surfplatta.

Smart View

Med Smart View-funktionen kommer din nuvarande telefonskärm att visas på din surfplatta/dator. Du kan njuta av alla dina aktiviteter via telefonskärmen på din surfplatta/dator, inklusive att skicka och svara på meddelanden och även spela.

• Med Smart View-skärmen kan du dra och släppa vilken fil som helst mellan två enheter.
  • Du kan enkelt komma åt ytterligare funktioner med hjälp av ikonerna högst upp på Smart View-skärmen . Du kan till exempel använda läget "Stör ej", ändra skärmorienteringen, växla till helskärmsvy, slå på/av skärmen, fånga skärmar, justera upplösningen (i inställningar), lägga till favoriter, etc.
  • Genom att använda flerfönsterfunktionen på din Galaxy-surfplatta kan du också styra både din telefon och surfplatta samtidigt.
  • Vissa appar på den anslutna telefonen kan skärmdelas via genvägen Samsung Flow på Galaxy Tablet (Android™ O(8.0)~).