Läs mer om funktionerna i Gaming Hub-appen

Gaming Hub är den ultimata appen för spelare. Upptäck nya spel, optimera din spelupplevelse eller spara och kontrollera all din speldata med den här appen som finns på Galaxy-enheter. Gaming Hub har många funktioner för att ge användaren den perfekta spelupplevelsen, varje gång.

Skärmdump av Gaming Hub startsida.

Gaming Hub erbjuder ett brett utbud av användbara funktioner för att höja din spelupplevelse. Se följande funktioner:

• Mina spel: Här finns de spel som lagts till i Gaming Hub och här kan du kontrollera spelinformation för specifika saker som Speltid och Galaxy-spelare.
  • Spelarprofil: Här kan du redigera ditt smeknamn och dina profilbilder och se Figursamling, Speltid och Favoritkategorier.
  • Spelljud: Spelets ikon för ljudlöst finns i området "Mina spel". När ljudet är avstängt är det endast spelljudet som inte hörs under spelets gång. Direktspel tystas inte.

• ※ Om din Gaming Hub-version är lägre än 7.0 finns ikonen för ljudlös längst ner i menyn "Mina spel".

• Bokmärken: Detta är en funktion som gör det lättare att spara innehåll genom att lägga till bokmärken på dina webbsidor, bilder eller genvägar.
  • Spelaviseringar: Du kan kontrollera dessa efter datum eller spel i menyn Spelaviseringar. Genom att använda "Hantera spelaviseringar" i det övre högra hörnet av menyn kan du ställa in spelaviseringar så att de bara visas i Gaming Hub.
  • Game Booster: Du kan justera spelets prestanda enligt dina egna preferenser.
  • Direktspel: Du får tillgång till en blandad samling av spel med ett enda klick. Ingen installation krävs.

• ※ Om du har en Gaming Hub-version som är lägre än 7.0 trycker du på alternativet "Direktspel" längst ner på Gaming Hub-skärmen för att komma åt den här menyn.

• Evenemang: Du kan kolla in en lista över evenemang som erbjuder exklusiva belöningar, rabattkuponger och prisdragningar för att höja din spelupplevelse.