Lär dig mer om Bixby Voice

Bixby Voice är en Samsung AI-assistent. Den introducerades först i Galaxy S8 och S8+ och ger dig möjlighet att utföra uppgifter i dina Galaxy-enheter med hjälp av rösten.

Vy över Bixby Voice-logon på en mobilskärm.

Bixby Voice är djupt integrerat i telefonen. Du ge kommandon med rösten, text eller tryckningar för att öppna appar, skicka textmeddelanden, skapa påminnelser och mycket mer.

Viktiga saker att tänka på i samband med Bixby Voice

• För att använda Bixby måste du logga in på ditt Samsung-konto och ansluta till ditt datanätverk (WiFi eller datanätverk).
  • Bixby-funktionerna och innehållsleverantörerna kan variera beroende på land, språk, enhetsmodell och operativsystem.
  • Användargränssnittet kan variera eller ändras beroende på enheten.

Observera! Om du vill ha mer information om till exempel enheter hänvisar vi till webbplatsen Bixby .

Gå till Samsung Internet för mer information om Bixby Voice.