Jag kan inte se Game Booster under ett pågående spel

Game Booster kanske inte är synligt av flera skäl. Här är några av de vanligaste sätten att åtgärda detta på:

Game Booster-ikonen.

Tyvärr stöder inte alla enheter Game Booster. Kontrollera din enhet för att se om den erbjuder Game Booster-funktionen.

För att aktivera “Visas överst” behörigheter, följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar och tryck på Appar. Steg 1. Gå till Inställningar och tryck på Appar.

Steg 1. Gå till Inställningar och välj Appar.

Steg 2. Välj Game Booster i menyn för Appar. Steg 2. Välj Game Booster i menyn för Appar.

Steg 2. Välj sedan Game Booster.

Steg 3. Välj Visas överst. Steg 3. Välj Visas överst.

Steg 3. Tryck på Visas överst.

Observera: Om Game Booster inte visas i listan - gå till Appar, tryck på knappen Sortera efter och slå på Visa systemappar.

Beroende på navigeringstypen kan Game Boosters huvudmeny eller platsen för menyn Inställningar variera. Läs mer på "Vad är Game Booster och hur använder jag det?".

Game Booster kanske inte stöder alla spel. Granska den senaste versionen av Game Booster som är installerad på din enhet. Om det inte fungerar efteråt, se "Hur kontaktar du oss om Game Booster?" för att skicka en felrapport.

Game booster kan endast användas med spelappar. Om du försöker använda Game Booster med någon annan typ av app fungerar det inte.

Observera: Om Game Booster inte visas i listan - gå till Appar, tryck på knappen Sortera efter och slå på Visa systemappar.