Så gör du för att använda pekskärmslås i Game Booster-appen

Pekskärmslås är en användbar funktion när du vill hålla spelet igång genom att förhindra skärmkontakt under spelet. Aviseringar från meddelandepanelen och navigeringsfältet förhindras då också.

Skärmdump av Game Boosters olika val.

Så aktiverar du Pekskärmslåset

Steg 1. Under spelets gång aktiverar du Pekskärmslåset genom att trycka på låsikonen. Steg 1. Under spelets gång aktiverar du Pekskärmslåset genom att trycka på låsikonen.

Steg 1. Tryck på låsikonen i menyn för Game Booster för att aktivera Pekskärmslåset.

Steg 2. Skärmdump på hur man låser skärmen. Dra låsikonen på skärmen för att låsa upp. Steg 2. Skärmdump på hur man låser skärmen. Dra låsikonen på skärmen för att låsa upp.

Steg 2. Dra låsikonen för att låsa upp skärmen.

Hur man justerar ljusstyrkan

Steg 1. Skärmdump på den låsta skärmen. Tryck sedan på ikonen Ljusstyrka. Steg 1. Skärmdump på den låsta skärmen. Tryck sedan på ikonen Ljusstyrka.

Steg 1. Tryck på den låsta skärmen och sen på ikonen för Ljusstyrka.

Steg 2. Skärmdump på inställningar för Ljusstyrka som är justerad till nivå två. Steg 2. Skärmdump på inställningar för Ljusstyrka som är justerad till nivå två.

Steg 2. Justera ljusstyrkan.

Tryckskyddstimeout

Om du aktiverar Tryckskyddstimeout, blockeras skärmen automatiskt.

Steg 1. Skärmdump på Skärmtimeout-ikonen på den låsta skärmen. Steg 1. Skärmdump på Skärmtimeout-ikonen på den låsta skärmen.

Steg 1. Tryck på skärmen och välj Skärmtimeout.

Steg 2. Skärmdump av inställningar för Skärmtimeout. Steg 2. Skärmdump av inställningar för Skärmtimeout.

Steg 2. Ställ in önskad tid för Skärmtimeout.

Steg 3. Välj Tryckskyddstimeout i menyn för Game Boosters Inställningar. Steg 3. Välj Tryckskyddstimeout i menyn för Game Boosters Inställningar.

Steg 3. Du kan också justera tiden för Skärmtimeout genom att välja Tryckskyddstimeout i menyn för Game Boosters Inställningar.

Varför hackar bilden?

Om du aktiverar Energisparläge med tryckskydd i menyn för Game Boosters Inställningar minskas spelets bildhastighet för att spara på din batterianvändning.

Skärmdump på menyn för Game Boosters Inställningar med valet för Energisparläge med tryckskydd markerat.

Observera: Om skärmens timeout på enhetens Inställningar är kortare än Game Boosters skärmtimeout kan skärmen stängas av innan pekskyddslåset aktiveras. Om detta är fallet gå till Inställningar > Skärm > Skärmtimeout.