Hur man använder popup-panelen under pågående spel

Popup-panelen är en funktion som gör att förinställda applikationer kan visas som popup-fönster under spel, vilket gör dem lättare att komma åt utan att lämna spelet.

Skärmdump av popup-panelen under pågående spel.

Så här lägger du till eller tar bort appar i popup-panelen

Det är möjligt att ändra de appar som visas i popup-panelen. Du kan lägga till upp till fyra appar. Om du vill ändra apparna följer du nästa steg.

Steg 1. Skärmdump av ikonen med tre punkter i popup-panelen markerad under ett pågående spel. Steg 1. Skärmdump av ikonen med tre punkter i popup-panelen markerad under ett pågående spel.

Steg 1. Tryck på ikonen med de tre punkterna för att öppna inställningarna för popup-panelen.

Steg 2. Gå till inställningarna för Popup-panelen för att radera och lägga till appar i panelen. Steg 2. Gå till inställningarna för Popup-panelen för att radera och lägga till appar i panelen.

Steg 2. För att radera appar från Popup-panelen tryck på (-)-knappen på appikonen. Om du vill lägga till en app markerar du den i listan.

Observera: De appar som inte stöder multiwindow-funktionen kan inte läggas till i Popup-panelen.

Om du föredrar att visa popup-panelen på ett mer diskret sätt och ta mindre plats på skärmen kan du ställa in en genväg. Läs mer om genvägar i Så här använder du genvägarna.