Så här använder du Prioriterat läge i Game Booster-appen

Prioriterat läge i Game Booster blockerar inkommande samtal och aviseringar från din smartphone, förutom larm, så att du kan fokusera hundra procent på ditt spel. Det accelererar också spelets prestanda genom att stänga andra applikationer som kan störa dess funktion.

Skärmdump på Prioriterat läge i Game Booster-appen.

Så här använder du Prioriterat läge i Game Booster-appen

För att använda Prioriterat läge i Game Booster-appen, tryck på  Game Booster ikonen i navigeringsfältet och sedan på knappen för att slå på Prioriterat läge.

Game Boosters startsida med knappen för Prioriterat läge markerad.

Vanliga frågor om Prioriterat läge

Game Booster använder några av de Stör ej -funktionerna som är designade av Android™. Det är en grundläggande policy hos Android att meddelandet visas. Om du inte godkänner det här meddelandet rekommenderar vi att du stänger av Prioriterat läge.

Prioriterat läge fungerar bara när spelet körs. När spelet pausas eller stoppas görs även Prioriterat läge det automatiskt.

Vissa spel kan starta om när Prioriterat läge är aktiverat för första gången. Du behöver dock inte oroa dig eftersom spelet inte kommer göra detta igen i framtiden.