Hur man tar skärmbilder och gör inspelningar i Game Booster-appen

När du precis har nått en ny nivå i ett spel kan du fånga ögonblicket på din Galaxy-telefon.

Skärmdump av ett pågående spel.

Observera: Tillgängliga skärmar och inställningar kan variera beroende på nätverksleverantör, version av programvaran och telefonmodell. Skärmbildsfunktionen kanske inte fungerar i Secure Folder-läget.

Steg 1. Tryck på ikonen för Game Booster-menyn nere i vänstra hörnet. Steg 1. Tryck på ikonen för Game Booster-menyn nere i vänstra hörnet.

Steg 1. Välj Game Booster-menyn i navigeringsfältet.

Steg 2. Skärmbildknappen och Skärminspelarknappen markerade. Steg 2. Skärmbildknappen och Skärminspelarknappen markerade.

Steg 2. Tryck på Skärmbildikonen eller Skärminspelarikonen. Du kan spara eller spela in spelskärmen.

Om du inte kan se inspelningsinställningarna i Game Booster kan du ändra det på din enhet:

Steg 1. Gå till Inställningar och tryck sedan Avancerade funktioner Steg 1. Gå till Inställningar och tryck sedan Avancerade funktioner

Steg 1. Gå till Inställningar-appen och välj Avancerade funktioner.

Steg 2. Välj Skärmbilder och skärminspelaren i menyn för Avancerade funktioner. Steg 2. Välj Skärmbilder och skärminspelaren i menyn för Avancerade funktioner.

Steg 2. Välj Skärmbilder och skärminspelaren.

Steg 3. Sätt reglaget för Visa verktygsfält efter inspelning på PÅ längst upp i menyn. Steg 3. Sätt reglaget för Visa verktygsfält efter inspelning på PÅ längst upp i menyn.

Steg 3. Sätt reglaget för Visa verktygsfält efter inspelning på PÅ.