Hur man löser ett fel när du laddar ner en app från Galaxy Store

Det är möjligt att du kan stöta på ett fel när du laddar ner en app från Galaxy Store. Det finns flera sätt att lösa detta på.

Ett fel som uppstår när du ladda ner en app i Galaxy Store.

Om ett fel uppstår under appinstallerings- och uppdateringsfasen, försök igen när du har slutfört följande steg.

På din Galaxy-telefon

Steg 1. Välj alternativet ”Appar” i menyn för "Inställningar". Steg 1. Välj alternativet ”Appar” i menyn för "Inställningar".

Steg 1. Gå till "Inställningar" och välj alternativet ”Appar”.

Steg 2. Välj “Galaxy Store” i menyn för ”Appar”. Steg 2. Välj “Galaxy Store” i menyn för ”Appar”.

Steg 2. Tryck på “Galaxy Store” I menyn för ”Appar”.

Steg 3. I menyn “Appinfo” välj ”Lagring”. Steg 3. I menyn “Appinfo” välj ”Lagring”.

Steg 3.Välj sedan “Lagring”.

Steg 4. Menyn för ”Lagring” där du kan välja "Rensa data" eller "Töm cache". Steg 4. Menyn för ”Lagring” där du kan välja "Rensa data" eller "Töm cache".

Steg 4. I menyn för “Lagring” välj ”Rensa data” och sen ”Töm cache”. Prova sedan att installera appen eller uppdatera igen.

Om samma fel kvarstår, vänligen kontakta oss genom att bifoga systemloggdata via Galaxy Store. För att göra detta, följ vänligen dessa steg.

Steg 1. Välj "Meny" längst ner till höger i Galaxy Store. Steg 1. Välj "Meny" längst ner till höger i Galaxy Store.

Steg 1. Gå till Galaxy Store och tryck på ”Meny”.

Steg 2. I menyn ”Inställningar för Galaxy Store” välj ”Hjälp”. Steg 2. I menyn ”Inställningar för Galaxy Store” välj ”Hjälp”.

Steg 2. Tryck på ”Inställningar”-ikonen och välj alternativet "Hjälp".

Steg 3. Klicka på "Felrapport" för att lösa problemet med hjälp av Samsung. Steg 3. Klicka på "Felrapport" för att lösa problemet med hjälp av Samsung.

Steg 3. Klicka på "Felrapport" för att lösa problemet med vår hjälp.

Relaterade problem

Om du vill ladda ned appar och resurser till din enhet rekommenderar vi att du har minst 1,5 GB ledigt utrymme eller 2,5 gånger appens kapacitet. Om det inte finns något ledigt utrymme kanske nedladdningen inte är möjlig.

Följ dessa steg för att kontrollera enhetens lagring.

1 Öppna menyn för Inställningar.
2 Tryck på alternativet "Batteri- och enhetsvård".
3 Tryck på alternativet "Lagring" och kontrollera enhetens lagring.

Observera: Platsen och namnet på menyn "Inställningar" kan vara olika beroende på land och enhet.

Kontrollera om nätverket (mobilnätverk eller Wi-Fi) är anslutet och försök igen. Om mobilnätet eller Wi-Fi är avstängt eller om det är dålig täckning  kanske det inte är möjligt att logga in på Galaxy Store.