Så här konfigurerar du Samsung Wallet

Läs nedanstående information för att konfigurera Samsung Wallet enligt dina önskemål och behov.

Skärmdump av flera olika skärmar i Samsung Wallet.

Om din enhet är av nyare modell bör Samsung Wallet redan vara installerad. Om detta inte är fallet kanske din telefon inte har den senaste programvaran. I så fall bör du först ladda ner tillgängliga uppdateringar från menyn "Inställningar" på din enhet.

Följ stegen nedan för att konfigurera din Samsung Wallet:

1 Öppna Samsung Pay på din telefon. När du öppnar appen uppmanas du att ladda ner och installera hela appen. Detta beror på att den fullständiga versionen av appen inte är förinstallerad.
2 Du ombeds att logga in på ditt Samsung account. Om du redan har ett Samsung-konto anger du dina inloggningsuppgifter. Om du inte har något måste du skapa ett via Samsung Wallet. Om du redan är inloggad på kontot trycker du på knappen "Start". Läs och godkänn sedan villkoren och klicka på alternativet "Nästa".
3 För att använda Samsung Wallet måste du ställa in en tvåstegsferifiering. Du kan använda irisläsaren (om telefonen har en sådan), fingeravtrycksläsaren eller PIN-kod.

Observera: Om du väljer iris- eller fingeravtrycksverifiering kräver appen också att du skapar en PIN-kod som backup.

4 Skapa en fyrsiffrig PIN-kod för Samsung Wallet.
5 Nu kan du lägga till ditt första kredit- eller betalkort i Samsung Wallet och använda det för att göra betalningar.