Så här konfigurerar du Samsung Pay

Med Samsung Pay kan du enkelt och säkert göra betalningar från din smartphone. Läs nedan hur du konfigurerar denna betalningsmetod som du hittar i dina Galaxy-enheter.

Bild över skärmen för pin-kod i Samsung Pay.

Om din enhet är uppdaterad bör du redan ha Samsung Pay installerad på din telefon. Annars bör du först ladda ner alla tillgängliga programvaruuppdateringar från Inställningar > Om telefonen eller via Inställningar > Programvaruuppdateringsmenyn på telefonen.

Samsung Pay konfigurering:

1 Öppna Samsung Pay på din telefon. När du öppnar den uppmanas du att ladda ner och installera hela appen. Den kommer att vara cirka 80 MB till 100 MB stor. Ladda ner den och tryck sedan på knappen Installera.
2 Titta på introduktions videon som visas. Därefter blir du ombedd att logga in på ditt Samsung account. Om du redan har ett, ange dina inloggningsuppgifter eller skapa ett via Samsung Pay. Om kontot redan är inloggat trycker du på startknappen. Läs och godkänn sedan villkoren och tryck på knappen Nästa.
3 Du kommer nu att bli ombedd att ställa in en verifieringsmetod för att använda Samsung Pay. Du kan använda irisskannern (om din telefon har stöd för denna funktion), fingeravtrycksläsaren eller PIN-kods alternativet. Om du väljer antingen iris- eller fingeravtrycksverifiering kommer appen också att kräva att du ställer in en PIN-kod som en backup.
4 När du har valt den verifieringsmetod du vill ha, ombeds du att skapa en fyrsiffrig Samsung Pay kod.
5 Du kan nu gå vidare till nästa steg, där vi lägger till ditt kredit- eller betalkort till Samsung Pay så att du kan använda det för att göra betalningar.