Så skickar du virtuella tillgångar

Med Samsung Blockchain Wallet kan du på ett säkert sätt hantera alla dina virtuella tillgångar med din mobila enhet.

Vy över skärmen med villkor för Game Launcher

Säker och bekväm hantering av virtuella tillgångar

Med Samsung Blockchain Wallet kan du skicka virtuella tillgångar på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan skicka tillgångarna genom att följa dessa steg:

Vy över Wallets huvudsida. Det tredje alternativet i listan är markerat. Vy över Wallets huvudsida. Det tredje alternativet i listan är markerat.

Steg 1. Gå till huvudsidan för ”Wallet” (plånbok) och välj ett mynt eller en token.

Knappen ”Send” (skicka) är markerad. Knappen ”Send” (skicka) är markerad.

Steg 2. Klicka på knappen ”Send” (skicka) under saldot.

För att skicka dina mynt eller tokens går du till sidan ”Wallet“ (plånbok). Där väljer du ett mynt eller en token och trycker på knappen ”Send” (skicka) under saldot.

På nästa sida blir du ombedd att ange mottagarens adress och vilket belopp som ska skickas. Sedan väljer du ett alternativ för transaktionsavgiften beroende på typen av tillgång. Du kan antingen skriva in adressen, välja en adress från din adressbok eller skanna QR-koden för mottagarens adress. Det totala beloppet inklusive avgiften ska inte överskrida det aktuella saldot, och du kan skicka hela ditt belopp genom att klicka på ”Max” på höger sida.

För transaktionsavgiften för Bitcoin och Ethereum visar appen de 3 kostnadsfria alternativen som automatiskt baseras på de senaste transaktionerna i Blockchain-nätverket. Alternativt kan du själv ange avgiften med alternativet ”Custom” (anpassa).

Fälten ”Address” (adress) och ”Amount” (belopp) är markerade.