Hur man rapporterar intrång i immateriella rättigheter i Galaxy Themes

När du letar efter en app eller annat innehåll i Galaxy Themes och hittar intrång i immateriella rättigheter (till exempel upphovsrätts- eller varumärkesintrång), vänligen kontakta oss för att rapportera det.

Skärmdump av logotypen för Galaxy Themes.

Om du vill rapportera ett intellektuellt intrång i Galaxy Themes, besök Samsung. När innehållet granskas kan det stängas av eller andra  åtgärder kan vidtas i enlighet med relevanta lagar.

Efter att du har följt länken ovan:
Gå till appen Galaxy Themes > gå till Inställningar > Hjälp. Följ sedan dessa steg:

Steg 1. Klicka på länken ovan för att logga in på ditt Samsung Account. Steg 1. Klicka på länken ovan för att logga in på ditt Samsung Account.

Steg 1. Logga in på ditt Samsung Account.

Steg 2. På denna sidan kan du rapportera intellektuellt intrång från Galaxy Themes. Steg 2. På denna sidan kan du rapportera intellektuellt intrång från Galaxy Themes.

Steg 2. Här kan du rapportera intellektuellt intrång.