Så här använder du medlemskort med Samsung Pay

Vi har medlemskort för våra favoritbutiker eller för att spara pengar på matvaror. Förutom kredit- och betalkort kan du också lagra medlemskort i Samsung Pay. Nästan alla kort med streckkod kan lagras i Samsung Pay och de kan även läggas till manuellt.

Bild på ett medlemskort i Samsung Pay.

Lägg till ett medlemskort digitalt

Öppna Samsung Pay på din telefon och tryck sedan på medlemskort högst upp på skärmen. Bläddra bland de olika kategorierna och välj önskat medlemskort. Om du inte ser ditt medlemskort trycker du bara på Utvalda medlemskap och väljer ett medlemskap i listan.

Ange därefter informationen för ditt medlemskort. Du kan även skanna kortets streckkod, så att du inte behöver skriva in siffrorna manuellt. När du är klar trycker du på Spara.

Använd ett medlemskort

Kom ihåg att använda ditt medlemskort i butiken så att du utnyttjar alla de poäng som du samlat på dig.

Öppna Samsung Pay på din telefon. Tryck på Betala och tryck sedan på Lojalitet i det högra hörnet. Välj det kort du vill använda så kommer dess kortnummer och streckkod visas högst upp på skärmen.

Därifrån kan kassörskan registrera din medlemsinformation på din betalning.

Ta bort ett medlemskort

Ta bort ett medlemskort

Om du inte längre använder ett visst medlemskort kan du enkelt ta bort det.

Öppna Samsung Pay på din telefon. Tryck på Meny och sedan på Kort. Tryck på fliken Lojalitet och välj sedan det kort du vill ta bort. Tryck på ikonen för Fler alternativ och tryck sedan på Ta bort kort. Klicka slutligen på radera för att bekräfta.