Hur man skapar ett Samsung account

Med ett Samsung account får du tillgång till många Samsung-funktioner och tjänster, som Samsung Pay och Samsung Cloud. Lär dig hur du registrerar dig för ett Samsung account med din Galaxy-mobil eller på Samsungs webbplats via din dator.

Genom att använda din Samsung Galaxy-mobil för att skapa ett personligt Samsung account kan du slutföra hela processen på telefonen. Den loggar in dig automatiskt och alla appar är tillgängliga så att du kan använda dem.

Startsida för Inställningar Startsida för Inställningar

Steg 1. Öppna Inställningar > Välj Samsung account.

Inloggningsskärm för Samsung account Inloggningsskärm för Samsung account

Steg 2. Välj Har du glömt ditt lösenord eller har du inget konto? > Välj Skapa konto.

Skärm med villkor Skärm med villkor

Steg 3. Kontrollera villkor och bestämmelser och tryck sedan på Godkänn.

Skärmen Skapa konto Skärmen Skapa konto

Steg 4. Ange den begärda informationen > Tryck på Skapa konto.

Skärm för 2-stegsverifiering Skärm för 2-stegsverifiering

Steg 5. Ange ditt telefonnummer > Tryck på Skicka > Ange verifieringskoden > Tryck på Verifiera.

Länk till e-postinkorgen Länk till e-postinkorgen

Steg 6. Kontrollera att den angivna e-postadressen är din och tryck på Öppna inkorgen > Följ instruktionerna i e-postmeddelandet.

Om du skapar ett personligt konto via Samsungs webbplats loggas du automatiskt in på ditt konto online i slutet av processen. Där ser du din instrumentpanel som inkluderar information om data du har säkerhetskopierat till molnet, säkerhetsaktivitet och mer.

Startsida för Samsung Account Startsida för Samsung Account

Steg 1. Gå till https://account.samsung.com > Välj Skapa ett konto.

Villkorssida Villkorssida

Steg 2. Kontrollera villkor och bestämmelser och tryck sedan på Godkänn.

Skapa din kontosida Skapa din kontosida

Steg 3. Ange den begärda informationen > Tryck på Nästa.

Verifiera din kontosida Verifiera din kontosida

Steg 4. Kontrollera att den angivna e-postadressen är din > Tryck på Gå till inkorgen > Följ instruktionerna i e-postmeddelandet > Ange verifieringskoden > Tryck på Nästa.

Kan jag ändra min kontoinformation?

Ja, du kan ändra din profilinformation, såsom ditt namn, födelsedatum, telefonnummer, e-postadress och mer genom att följa stegen nedan.
Dator: Gå till account.samsung.com > Logga in > Profil > Hantera Samsung-konto eller Redigera personlig information. Mobil: Inställningar > Samsung account > Profilinformation.

Obs! Minsta ålder för att skapa ett Samsung account kan variera beroende på land/region.