Så kontrollerar och uppdaterar du din Gaming Hub-version

För att hålla appens prestanda uppe bör den uppdateras regelbundet. Vi rekommenderar därför att du vet hur man gör och vilken version du har installerad.

Skärmdump av Inställningar för Gaming Hub-appen.

Du kan kontrollera och uppdatera din Gaming Hub-version genom att gå till Om Gaming Hub. För att göra detta, vänligen följ dessa steg.

1 Kör Gaming Hub-appen och tryck på menyn Mer i det övre högra hörnet av Gaming Hub-hemskärmen.

※ Om din Gaming Hub-version är lägre än 7.0, finns menyn "Mer" längst ned till höger på Gaming Hub-hemskärmen.

2 Klicka på alternativet Inställningar och tryck på Om Gaming Hub.
3 På den här sidan kan du kontrollera informationen för din version och uppdatera den vid behov. Tryck då på Uppdatera.
Vista de la información de la pantalla del Acerca de Gaming Hub.