Så här blockerar du annonser med Samsung Internet

När du surfar med Samsung Internet kan du stöta på annonser som du inte vill se. Läs mer om hur du blockerar dessa genom att ladda ner annonsblockerare från tredje part.

Bild på menyn för reklamblockerare i Samsung Internet.

Med annonsblockeringsfunktionen i Samsung Internet-appen kan du surfa snabbt och smidigt utan annonser. Följ nedstående steg för att få information om hur du aktiverar funktionen för annonsblockering.

Steg 1. Gå till Samsung Internet och klicka på menyikonen längst ner till höger. Steg 1. Gå till Samsung Internet och klicka på menyikonen längst ner till höger.

Steg 1. Gå till Samsung Internet och välj Meny.

Steg 2. Välj "Annonsblockerare" i listan med alternativ. Steg 2. Välj "Annonsblockerare" i listan med alternativ.

Steg 2. Välj “Annonsblockerare”.

Steg 3. Installera en av apparna från tredje part för annonsblockerare genom att klicka på nedladdningsikonen bredvid den valda appen och aktivera sedan växelknappen. Steg 3. Installera en av apparna från tredje part för annonsblockerare genom att klicka på nedladdningsikonen bredvid den valda appen och aktivera sedan växelknappen.

Steg 3. Installera en av apparna från tredje part för annonsblockerare genom att klicka på nedladdningsikonen och aktivera sedan växelknappen.