Hur man säkerhetskopierar och återställer speltidsdata i Gaming Hub

Speltidsdata är en av många funktioner i Gaming Hub-appen. Den ger dig användbar information om hur mycket tid du har spenderat på att spela. Denna information kan återställas eller säkerhetskopieras med hjälp av Smart Switch-appen.

Skärmdump av Speltidsdata i Gaming Hub appen.

Så här säkerhetskopierar/återställer du speltidsdata med Smart Switch-appen

När du rensar data från Gaming Hub eller återställer din enhet kan speltidsdata raderas. Om du inaktiverar Gaming Hub och installerar om appen kommer dina tidigare speltidsdata inte att visas (eller spelas in). Du kan hålla speltidsdata säkra med Smart Switch-appen innan du tar bort Gaming Hub och data på din enhet.

Observera: Speltidsdata registreras inte om Gaming Hub-appen är inaktiv.

Gå till Smart Switch-appen på din enhet. Gå till Smart Switch-appen på din enhet.

Steg 1. Gå till Smart Switch-appen.

Tryck på Skicka data eller Ta emot data. Tryck på Skicka data eller Ta emot data.

Steg 2. Välj Skicka data eller Ta emot data.

Välj Kabel eller Trådlöst för att ansluta din enhet. Välj Kabel eller Trådlöst för att ansluta din enhet.

Steg 3.Välj Kabel eller Trådlöst för att ansluta dig till en annan enhet.

Välj Anpassa och tryck sedan Nästa längst ner till höger. Välj Anpassa och tryck sedan Nästa längst ner till höger.

Steg 4. Välj Anpassa och tryck sedan på Nästa.

Välj Inställningar och tryck sedan Överför.                 Välj Inställningar och tryck sedan Överför.

Steg 5. Välj Inställningar och tryck därefter Överför.

Observera: Om du vill göra en säkerhetskopia måste du överföra dina data till en annan enhet. Om du vill återställa dina speltidsdata måste du överföra dem från den enhet som använts tidigare.