Hur registrerar och använder jag kampanjkoder i Galaxy Store?

Du måste ha ett Samsung-konto för att kunna registrera och använda kampanjkoder eller presentkort från Galaxy Store-evenemang eller externa kampanjer. När koderna har registrerats på ditt Samsung-konto kan de användas vid köp av betalappar och objekt i appen.

Registrering av kampanjkod i Galaxy Store

Se instruktionerna nedan angående användning av kampanjkoder och presentkort:

• Du kan bara använda en kampanjkod för varje köp.
  • Utgångna koder kan inte återbetalas eller behållas för framtida köp.
  • Om du avbryter betalningen innan du laddar ner en app returneras oanvända kampanjkoder.
  • Om du köper en app som överstiger kodbeloppet kan du betala mellanskillnaden med andra betalningsmetoder som kreditkort eller mobiltelefonbetalning. Applicera kampanjkoden först innan du betalar mellanskillnaden med en annan betalningsmetod.

Så här registrerar du en kampanjkod i Galaxy Store:

Steg 1. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på startsidan längst ner till höger. Steg 1. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på startsidan längst ner till höger.

Steg 1. Logga in på Galaxy Store och välj ”Meny” på startsidan.

Steg 2. Välj alternativet "Kampanjkoder och presentkort" i Galaxy Store-menyn. Steg 2. Välj alternativet "Kampanjkoder och presentkort" i Galaxy Store-menyn.

Steg 2. Välj “Kampanjkoder och presentkort” i Galaxy Store-menyn.

Steg 3. Tryck på "+" (ikonen Lägg till) längst upp till höger på skärmen för att registrera din kampanjkod. Steg 3. Tryck på "+" (ikonen Lägg till) längst upp till höger på skärmen för att registrera din kampanjkod.

Steg 3. Tryck på + (ikonen för “Lägg till”) längst upp till höger på sidan.

Så här använder du en kampanjkod i Galaxy Store:

5 Skärmdump av "Galaxy Store" med prisknappen markerad. 5 Skärmdump av "Galaxy Store" med prisknappen markerad.

Steg 1. Tryck på priset för att köpa appen eller objektet.

6Skärmdump med alternativet "Använd rabatter” markerat. 6Skärmdump med alternativet "Använd rabatter” markerat.

Steg 2. Välj “Använd rabatter” i fönstret för Samsung Checkout.

7Skärmdump av valet för Lägg till-knappen markerad. 7Skärmdump av valet för Lägg till-knappen markerad.

Steg 3. Om du redan har registrerat en kampanjkod väljer du den. Annars trycker du på + för att lägga till en ny kampanjkod.

8Skärmdump av sidan "Ange kupongkod" . 8Skärmdump av sidan "Ange kupongkod" .

Steg 4. Om du ska lägga till en kampanjkod anger du voucherkoden.