Hur fixar jag ett fel som uppstår när jag laddar ner innehåll från Galaxy Themes?

Nedladdningsfel uppstår av olika anledningar. Vanligtvis finns det ett sätt att ta reda på exakt vilket felet är och hur man fixar det. Några av de vanligaste nedladdningsfelen inträffar när din telefon laddar ner eller installerar uppdateringar från Galaxy Themes.

Felmeddelande vid nedladdning av Galaxy Themes.

Om ett fel uppstår under installering eller uppdatering gör följande:

Steg 1. Skärmdump med ikonen för Inställningar markerad. Steg 1. Skärmdump med ikonen för Inställningar markerad.

Steg 1. Gå till Inställningar på din telefon.

Steg 2. Skärmdump av Inställningar med valet för Appar markerat. Steg 2. Skärmdump av Inställningar med valet för Appar markerat.

Steg 2. Välj Appar.

Steg 3. I menyn för Appar välj Galaxy Themes. Steg 3. I menyn för Appar välj Galaxy Themes.

Steg 3. Tryck på Galaxy Themes.

Steg 4. Tryck på Lagring. Steg 4. Tryck på Lagring.

Steg 4. Välj sedan Lagring.

Steg 5. Välj Rensa data/Töm cache längst ner på sidan. Steg 5. Välj Rensa data/Töm cache längst ner på sidan.

Steg 5. Tryck på Rensa data och sedan Töm cache.

Om samma felmeddelande fortsätter att komma upp, kontakta oss och bifoga systemloggen enligt dessa steg:

Steg 1. Gör en långtryckning på din Galaxy enhets startsida. Steg 1. Gör en långtryckning på din Galaxy enhets startsida.

Steg 1. Håll inne en punkt på din Galaxy enhets startsida.

Steg 2. Tryck på Teman, andra valet till vänster längst ner. Steg 2. Tryck på Teman, andra valet till vänster längst ner.

Steg 2. Välj Teman.

Steg 3. Tryck på ikonen för Meny längst ner till höger. Steg 3. Tryck på ikonen för Meny längst ner till höger.

Steg 3. Välj sedan Meny längst ner till höger.

Steg 4. Tryck på ikonen för Inställningar längst upp i högra hörnet. Steg 4. Tryck på ikonen för Inställningar längst upp i högra hörnet.

Steg 4. Tryck sedan på Inställningar.

Steg 5. Scrolla ner på sidan och välj Hjälp. Steg 5. Scrolla ner på sidan och välj Hjälp.

Steg 5. Välj Hjälp längst ner på sidan.

Steg 6. Tryck på Felanmälan. Steg 6. Tryck på Felanmälan.

Steg 6. Tryck på Felanmälan. Scrolla ner på sidan och välj Hjälp / Felanmälan. På nästa sida fyller du i den information som krävs och skickar anmälan.

Om ett köpt tema inte fungerar

Kontrollera om det finns en uppdaterad version av temat du köpte. Det enda innehållet som kan uppdateras är innehåll som säljaren har registrerat med Galaxy Themes. Du kan uppdatera ditt tema med hjälp av dessa steg:

Steg 1. Gör en långtryckning på din Galaxy enhets startsida. Steg 1. Gör en långtryckning på din Galaxy enhets startsida.

Steg 1. Håll inne en punkt på din Galaxy enhets startsida.

Steg 2. Tryck på Teman, andra  valet till vänster i menyn. Steg 2. Tryck på Teman, andra  valet till vänster i menyn.

Steg 2. Tryck på Teman.

Steg 3. Tryck på Meny längst ner till höger. Steg 3. Tryck på Meny längst ner till höger.

Steg 3. Välj Meny längst ner till höger.

Steg 4. Tryck på Mina prylar eller Köpta objekt. Du finner dessa alternativ högst upp eller i mitten på sidan. Steg 4. Tryck på Mina prylar eller Köpta objekt. Du finner dessa alternativ högst upp eller i mitten på sidan.

Steg 4. Välj Mina prylar eller Köpta objekt.

Om enhetens operativsystem har uppdaterats sedan ditt köp kan du behöva uppdatera ditt tema. Om en uppdatering inte är tillgänglig kan du kontakta utvecklaren och frågar om de planerar att publicera en uppdatering.

När telefonen är inställd på mörkt läge är vissa funktioner i temat inkompatibla och syns inte (tangentbord, knappsats, fönsterfält etc.)

Ändra inställningarna från mörkt läge till ljust läge med dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar på din telefon. Steg 1. Gå till Inställningar på din telefon.

Steg 1. Öppna appen för Inställningar på din telefon.

Steg 2. Tryck på Skärm i menyn för Inställningar. Steg 2. Tryck på Skärm i menyn för Inställningar.

Steg 2. Välj Skärm i menyn för Inställningar.

Steg 3. Tryck på Ljust läge. Steg 3. Tryck på Ljust läge.

Steg 3. Välj Ljust läge.

Observera: Platsen och namnet på appen för Inställningar kan vara olika beroende på land och enhet.