Hur kan jag avsluta en prenumeration i Galaxy Store?

Du kan avsluta en prenumeration i Galaxy Store-menyn. Du måste vara inloggad på Galaxy Store för att kunna se dina prenumerationer. När du har avslutat en prenumeration kan du fortfarande använda den tills användningsperioden upphör.

Vy över Galaxy Store-ikonen och knappen Unsubscribe (avsluta prenumeration).

Så avslutar du en prenumeration

När du har loggat in till Galaxy Store trycker du först på ”Menu” (meny), sedan på ”Subscriptions” (prenumerationer) och väljer appen i listan.

Tryck på ”Unsubscribe” (avsluta prenumeration) för att säga upp prenumerationen.

Obs! När du har avslutat en prenumeration kan du fortfarande använda den tills användningsperioden upphör.

Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen ”Menu” (meny) på huvudskärmen. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen ”Menu” (meny) på huvudskärmen.

Steg 1. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen ”Menu” (meny) på huvudskärmen.

Tryck på ”Subscriptions” (prenumerationer) i Galaxy Store-menyn. Tryck på ”Subscriptions” (prenumerationer) i Galaxy Store-menyn.

Steg 2. Tryck på ”Subscriptions” (prenumerationer) i Galaxy Store-menyn.

Välj en app. Välj en app.

Steg 3. Välj en app.

Tryck på ”Unsubscribe” (avsluta prenumeration). Tryck på ”Unsubscribe” (avsluta prenumeration).

Steg 4. Tryck på ”Unsubscribe” (avsluta prenumeration).