Hur synkroniserar jag Samsung Health Monitor-data till Samsung Health?

I ”Drawer Menu > Data” kontrollerar du att ”Allow to write” (skrivbehörighet) till Samsung Health är aktiverat i ”Data permissions” (databehörigheter). Om skrivbehörigheten är inställd på Samsung Health kommer den att synkroniseras till Samsung Health omedelbart efter mätningen. Om synkroniseringen inte sker automatiskt kan du skicka datan med knappen Synkronisera.

Ikonerna för Samsung Health Monitor och Samsung Health.

Kan jag skicka data till Samsung Health?

Gå till menyn överst på den vänstra sidan och tryck på ”Data”. Gå till menyn överst på den vänstra sidan och tryck på ”Data”.

Steg 1. Gå till menyn överst på den vänstra sidan och tryck på ”Data”.

Välj ”Samsung Health”. Välj ”Samsung Health”.

Steg 2. Välj ”Samsung Health”.

Tillåt ”All permissions” (alla behörigheter).  Tillåt ”All permissions” (alla behörigheter).

Steg 3. Tillåt ”All permissions” (alla behörigheter).