Hur man hanterar korten i snabbåtkomstfliken i Samsung Wallet

Med Samsung Wallet kan du använda dina favoritkort på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan komma åt dina kort från lås- eller hemskärmen, eller till och med när skärmen är avstängd. Tack vare funktionen för snabbåtkomst till betalfliken behöver du inte ha med dig det fysiska kortet.

Skärmen för snabbåtkomst av Samsung Wallets Medlemskort.

Med Samsung Wallet kan du lägga till eller ta bort favoritkort, snabbt komma åt dem och ändra ordningen på korten. Följ att gära detta följ stegen nedan:

Alla dina registrerade kredit- och betalkort läggs till som kort under Snabbåtkomstfliken automatiskt. Du kan dock när som helst lägga till eller ta bort dina favoritkort. Följ stegen nedan för att göra detta:

1 Öppna Samsung Wallet och svep ner en av flikarna för snabbåtkomst.
2 Klicka på Redigera snabbåtkomst längst ned till höger på skärmen.
3 Tryck på Välj kort på fliken Snabbåtkomst.
4 Markera eller avmarkera de kort som du vill lägga till eller ta bort från snabbåtkomstfliken.

Observera: Du kan lägga till upp till 40 kort i snabbåtkomstfliken.

För att snabbt få tillgång till dina betalkort sveper du bara uppåt från botten av skärmen för att få tillgång till dem genom snabbåtkomstfliken. Den kan nås från låsskärmen, hemskärmen eller när skärmen är avstängd.

Följ de här stegen om du vill byta plats för de olika snabbåtkomstflikarna:

1 Öppna Samsung Wallet och välj Meny (ikonen med de tre linjerna).
2 Tryck på kugghjulsikonen (inställningar) och välj sedan alternativet "Snabbåtkomst och standardkort".
3 Tryck på knappen bredvid den önskade platsen för att aktivera eller inaktivera snabbåtkomsten för den skärmen.

För att göra det ännu enklare kan du ändra ordningen på dina snabbåtkomstflikar. Följ de här stegen för att göra detta:

1 Öppna Samsung Wallet och svep sedan nedåt på en av flikarna för snabbåtkomst.
2 Tryck på ett kort och håll kvar och dra det sedan till önskad plats. Korten byter automatiskt plats. Det senaste kortet du använde visas automatiskt när du öppnar den här fliken, oavsett kortordningen.