Hur gör jag för att använda betalkorten i Samsung Pay?

Med Samsung Pay kan du använda dina favoritkort på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan komma åt dina kort från lås- eller startskärmen, eller till och med när skärmen är avstängd. Tack vare funktionen Betalfliken behöver du inte ha med dig de fysiska korten utan du samlar dem alla där.

Bild på en person som använder Samsung Pay på sin enhet.

Med Samsung Pay kan du lägga till eller ta bort dina favoritkort, snabbt komma åt dem eller ändra ordningen på korten. För att göra detta följ stegen nedan.

Alla dina registrerade kredit- och betalkort läggs automatiskt till under Betalfliken. Men du kan när som helst lägga till eller ta bort dina favoritkort. Följ dessa steg för att göra detta:

1 Öppna Samsung Pay och tryck sedan på Meny-ikonen längst upp till vänster på skärmen.
2 Klicka på kugghjulsikonen (Inställningar).
3 Tryck på "Välj kort för betalfliken".
4 Aktivera eller avaktivera de kort som du vill lägga till eller ta bort.

Observera: Du kan lägga till upp till 12 kort som betalkort till Betalfliken.

För att enkelt komma åt dina betalkort i betalfliken sveper du uppåt från botten av skärmen för att få upp dina betalkort. De kan nås från hemskärmen och när skärmen är låst eller avstängd.

Följ de här stegen för att välja eller byta plats för Betalfliken.

1 Öppna Samsung Pay och tryck på ikonen med de tre linjerna (Meny).
2 Tryck på kugghjulsikonen (Inställningar) och välj sedan alternativet "Snabbåtkomst och standardkort".
3 Tryck på knappen bredvid önskade platser för att aktivera eller inaktivera snabbåtkomst för den skärmen.

För att göra det ännu enklare kan du ändra ordningen på dina kort under betalfliken.
Följ dessa steg för att göra detta:

1 Svep uppåt från botten av skärmen för att få upp Betalfliken.
2 Tryck och håll inne ett kort och dra det sedan till önskad plats. Korten byter automatiskt plats. Det senaste kortet du använde visas automatiskt när du öppnar den här fliken, oavsett kortordningen.