Så här använder du medlemskort med Samsung Wallet

Vi har medlemskort för våra favoritbutiker eller för att spara pengar på matvaror. Förutom kredit- och betalkort kan du också lagra medlemskort i Samsung Wallet så att du har allt du behöver på ett och samma ställe.

Vy av skärmen för Medlemskort i Samsung Wallet.

Alla medlemskort med streckkoder går att lägga till i appen. Det går även att lägga till de medlemskort som inte visas automatiskt manuellt.

Om du vill lägga till, ta bort eller använda ett medlemskort följ stegen nedan.

Om du vill ta bort ett medlemskort följer du dessa steg:

1 Öppna Samsung Wallet och tryck på "Medlemskort" högst upp på skärmen. Tryck sedan på "Lägg till medlemskort". Bläddra bland de olika kategorierna och välj önskat medlemskort. Om du inte ser ditt kort trycker du på "Lägg till ett kort som inte finns på listan" och väljer det kort du vill lägga till.
2 Ange den information som behövs för ditt medlemskort. Du kan även skanna kortets streckkod så behöver du inte skriva in siffrorna manuellt.
3 Tryck sedan på “Spara”.

För att använda ett medlemskort följer du dessa steg:

1 Öppna Samsung Wallet och tryck på menyikonen (tre linjer) högst upp på skärmen.
2 Välj Medlemskort.
3 Välj det kort du vill ta bort och tryck på ikonen för fler alternativ.
4 Tryck på "Ta bort kortet" och sedan på knappen "Ta bort" för att bekräfta.

För att använda ett medlemskort följer du dessa steg:

1 Öppna Samsung Wallet och tryck på "Snabbåtkomst".
2 Välj "Medlemskort" och därefter det kort du vill använda (kortets nummer och streckkod visas högst upp på skärmen).
3 Nu kan du använda ditt medlemskort och kassören kommer att kunna använda informationen för din betalning.