Hur kan jag komma med förslag och begära ändringar av Samsung Internet-appen?

Du kan komma i kontakt med Samsung på många olika sätt, och det enklaste har du nära till hands. Om du ge oss förslag eller begära ändringar av Samsung Internet-appen kan du alltid kontakta oss via Samsung Browser (webbläsare).

Samsung Internet-ikon över ett foto av en grupp människor.

Så kontaktar du oss via Samsung Browser

Öppna webbläsaren ”Samsung Internet” och tryck på ikonen menu (≡) i det nedre högra hörnet. Öppna webbläsaren ”Samsung Internet” och tryck på ikonen menu (≡) i det nedre högra hörnet.

Steg 1.
Öppna webbläsaren ”Samsung Internet” och tryck på ikonen menu (≡) i det nedre högra hörnet.

Tryck på ikonen ”Settings” (inställningar). Tryck på ikonen ”Settings” (inställningar).

Steg 2.
Tryck på ikonen ”Settings” (inställningar).

Klicka på ”Contact us” (kontakta oss) längst ner på skärmen. Klicka på ”Contact us” (kontakta oss) längst ner på skärmen.

Steg 3.
Klicka på ”Contact us” (kontakta oss) längst ner på skärmen.