Hur raderar jag mitt Samsung account?

Om du raderar ditt Samsung account permanent raderas också alla dina kontouppgifter, personlig information och eventuella återstående uppgifter.

Skärmdump av det meddelande som kommer upp när man raderar ett Samsung account.

För att radera ditt konto på  Samsung accounts webbplats följ dessa steg:

Steg 1. Logga in på ditt Samsung-konto. Steg 1. Logga in på ditt Samsung-konto.

Steg 1. Logga in på ditt Samsung account.

Steg 2. Tryck på Profil längst upp. Steg 2. Tryck på Profil längst upp.

Steg 2. Välj Profil.

Steg 3. Tryck på Hantera Samsung account. Steg 3. Tryck på Hantera Samsung account.

Steg 3. Välj Hantera Samsung account.

Steg 4. Längst ner på sidan väljer du Radera kontot. Steg 4. Längst ner på sidan väljer du Radera kontot.

Steg 4. Välj ”Radera kontot”.

När du raderar ditt Samsung-konto raderas också dina uppgifter från alla Samsung-tjänster som är kopplade till ditt konto. Dessutom raderas all information som hör till ditt konto, t.ex. nedladdade objekt, köphistorik osv.

Se till att du loggar ut från dina enheter innan du raderar ditt Samsung account. När du raderar ditt konto loggar du inte automatiskt ut det från dina enheter. När ditt Samsung-konto har raderats kan du inte längre logga in på dina enheter för att återställa enheterna eller radera information på dina enheter.

Om du vill veta vilka tjänster du använder med ditt Samsung account  Samsung accounts webbplats.