Hur kan jag kontakta Samsung för att ställa frågor om Game Booster?

Samsung finns alltid där när du behöver hjälp direkt och det finns flera sätt att ställa frågor direkt från din telefon.  Läs nedan för att hitta det alternativ som fungerar bäst för dig.

Skärmdump av Game Booster menyn med valet för Hjälp markerat.

Hur man kontaktar oss genom Inställningar-appen

För att kontakta oss från appen Inställningar på din enhet följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar och klicka på Appar. Steg 1. Gå till Inställningar och klicka på Appar.

Steg 1.till Inställningar och välj Appar.

Steg 2. Välj Game Booster i app-listan. Steg 2. Välj Game Booster i app-listan.

Steg 2. Välj Game Booster.

Steg 3. På sidan för Appinfo välj Inställningar för Game Booster längst upp i menyn. Steg 3. På sidan för Appinfo välj Inställningar för Game Booster längst upp i menyn.

Steg 3. På sidan Appinfo välj Inställningar för Game Booster.

Tryck Hjälp i menyn Inställningar för Game Booster. Tryck Hjälp i menyn Inställningar för Game Booster.

Steg 4. Välj på Hjälp I menyn Inställningar för Game Booster.

Observera: Om Game Booster inte visas i listan på Appar, tryck på knappen Filtrera och sortera och slå sedan på Visa systemappar.

Hur du kontaktar oss från Game Boosters startsida

Du kan kontakta oss från Game Boosters startsida med hjälp av dessa steg:

1. Öppna Inställningar för Game Booster.
  2. Välj Hjälp i menyn och ställ din fråga.