Hur kan jag ansluta min surfplatta till min PC?

Vi har lagt till en ny funktion som enkelt kopplar ihop din surfplatta med en PC. Efter en snabb ändring av surfplattans inställningar kan din dator och enhet registreras och anslutas till din surfplatta direkt.

Ikonen för Samsung Flow över en smartphone och en tablet.

Hur man ansluter enheter med Samsung Flow

Öppna Samsung Flow för att visa anslutningsalternativ: "Anslut till telefon" eller "Anslut till dator". Välj den enhet som du vill ansluta. Öppna Samsung Flow för att visa anslutningsalternativ: "Anslut till telefon" eller "Anslut till dator". Välj den enhet som du vill ansluta.

Alternativ 1. Öppna Samsung Flow för att se anslutningsalternativ: "Anslut till telefon" eller "Anslut till dator". Välj den enhet du vill ansluta.

Gå till menyn i det övre högra hörnet och välj rätt alternativ. Gå till menyn i det övre högra hörnet och välj rätt alternativ.

Alternativ 2. Gå till menyn i det övre högra hörnet och välj rätt alternativ.

Att tänka på innan du ansluter dina enheter:

• När anslutningen till surfplattan – PC är aktiv är alla surfplattor – telefonanslutningar begränsade.
  • Vissa funktioner som erbjuds av Samsung Flow kan vara begränsade under surfplatta – PC-anslutning.
  • Om du vill ansluta din surfplatta till en telefon måste du först ändra inställningarna på din surfplatta.

Observera: USB-anslutningen mellan surfplattan och datorn är endast tillgänglig på surfplattor med Android™ S OS eller högre.