Hur ändrar man standardpositionen för menyn i Samsung Internet-appen?

Samsung Internet-appen är lika anpassningsbar som dina andra appar. Den ger dig alternativ så att du kan ordna om ikonerna, ändra inställningar och appens layout till precis som du vill ha dem.

Bild på ikonen för Samsung Internet och sidan för ”Anpassa menyer”.

Så här anpassar du din Samsung Internet-meny

Steg 1. Öppna "Samsung Internet" och klicka på menyn (≡) i det nedre högra hörnet. Steg 1. Öppna "Samsung Internet" och klicka på menyn (≡) i det nedre högra hörnet.

Steg 1. Öppna "Samsung Internet" och klicka på Meny (≡) längst ner till höger.

Steg 2. Klicka på ikonen för ”Inställningar”. Steg 2. Klicka på ikonen för ”Inställningar”.

Steg 2. Välj “Inställningar”.

Steg 3. Tryck på “Layout och menyer”. Steg 3. Tryck på “Layout och menyer”.

Steg 3. Välj “Layout och menyer”.

Steg 4. Tryck på “Anpassa menyer”. Steg 4. Tryck på “Anpassa menyer”.

Steg 4. Välj “Anpassa menyer”.

Steg 5. Välj layout för din meny. Steg 5. Välj layout för din meny.

Steg 5. Ändra din menys layout genom att hålla inne den funktionsikonen du vill flytta och dra den dit du vill.