Behöver jag ett Samsung-konto för att ladda ner en app?

Med ett Samsung-konto kan du ladda ner innehåll och applikationer genom att helt enkelt logga in. Om du vill ladda ner Galaxy Store-applikationer måste du vara inloggad på ditt konto. Visst innehåll som Galaxy Essentials kan dock laddas ner utan att logga in.

1Bild på logotypen för Samsung-konto

Så här loggar du in på ditt Samsung-konto:

Steg 1. Starta Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på huvudskärmen. Steg 1. Starta Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på huvudskärmen.

Steg 1. Starta Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på huvudskärmen.

Steg 2. Tryck på Inställningar-ikonen längst upp till höger i Galaxy Store-menyn. Steg 2. Tryck på Inställningar-ikonen längst upp till höger i Galaxy Store-menyn.

Steg 2. Tryck på Inställningar-ikonen längst upp till höger i Galaxy Store-menyn.

Steg 3. Tryck på "Samsung account" högst upp på skärmen. Steg 3. Tryck på "Samsung account" högst upp på skärmen.

Steg 3. Välj "Samsung account".

Steg 4. Ange dina uppgifter och tryck på "Logga in". Nu kan du börja ladda ner appar! Steg 4. Ange dina uppgifter och tryck på "Logga in". Nu kan du börja ladda ner appar!

Steg 4. Ange dina uppgifter och tryck på "Logga in". Nu kan du börja ladda ner appar!

Mer information om ditt Samsung-konto

Ja, men först måste du logga ut från Samsung-kontot som är aktivt och sedan logga in med ett annat konto. För att göra detta, tryck på "Meny", tryck på Inställningar-ikonen, tryck på "Samsung account" och tryck på "Logga ut".

Steg 1. Öppna din "Galaxy Store" -app och tryck på alternativet "Meny" längst ner till höger på skärmen. Steg 1. Öppna din "Galaxy Store" -app och tryck på alternativet "Meny" längst ner till höger på skärmen.

Steg 1. Starta Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på huvudskärmen.

7Steg 2. På menyskärmen trycker du på kugghjulet längst upp till höger (Inställningar). 7Steg 2. På menyskärmen trycker du på kugghjulet längst upp till höger (Inställningar).

Steg 2. Tryck på Inställningar-ikonen längst upp till höger i Galaxy Store-menyn.

Steg 3. Inställingar för Galaxy Store. Klicka på alternativet "Samsung account". Steg 3. Inställingar för Galaxy Store. Klicka på alternativet "Samsung account".

Steg 3. Klicka på alternativet "Samsung account".

Steg 4. Ange dina uppgifter och tryck på alternativet "Logga ut". Steg 4. Ange dina uppgifter och tryck på alternativet "Logga ut".

Steg 4. Välj "Logga ut".

För att logga in igen, följ samma steg som du använde för att logga ut.

Observera: Om det finns uppgifter (Samsung Cloud, Samsung Pay etc.) anslutna till Samsung-kontot som du loggar ut från raderas det från enheten.

Om du inte kommer ihåg ditt Samsung-konto och lösenord kan du hitta ditt ID eller återställa ditt lösenord på Samsung Account webbplats.

När du har loggat in på Galaxy Store, för att ändra ditt lösenord, tryck på "Meny", tryck på Inställningar-ikonen, välj "Samsung account", tryck på "Säkerhet och sekretess", tryck på "Lösenord” och ange ditt aktuella lösenord och sedan din nya information och tryck på "Nästa."

Steg 1. Öppna din Galaxy Store-app och välj "Meny" längst ner till höger på skärmen. Steg 1. Öppna din Galaxy Store-app och välj "Meny" längst ner till höger på skärmen.

Steg 1. Öppna Galaxy Store och välj "Meny" på huvudskärmen.

Steg 2. På menyskärmen trycker du på kugghjulet längst upp till höger (Inställningar). Steg 2. På menyskärmen trycker du på kugghjulet längst upp till höger (Inställningar).

Steg 2. Välj "Inställningar" högst upp i högra hörnet på Galaxy Store-menyn.

Steg 3. På skärmen för Galaxy Store-inställningar trycker du på alternativet "Samsung account". Steg 3. På skärmen för Galaxy Store-inställningar trycker du på alternativet "Samsung account".

Steg 3. Välj "Samsung account".

Steg 4. Tryck på alternativet "Säkerhet och sekretess" på skärmen för "Samsung account". Steg 4. Tryck på alternativet "Säkerhet och sekretess" på skärmen för "Samsung account".

Steg 4. Välj "Säkerhet och sekretess".

Steg 5. På skärmen för "Säkerhet och sekretess" väljer du "Lösenord". Steg 5. På skärmen för "Säkerhet och sekretess" väljer du "Lösenord".

Steg 5. Välj "Lösenord".

Steg 6. Tryck på Ändra längst ner till höger. Steg 6. Tryck på Ändra längst ner till höger.

Steg 6. Tryck på Ändra.

Steg 7. Ange ditt aktuella lösenord och sedan din nya information och tryck på "Nästa." Steg 7. Ange ditt aktuella lösenord och sedan din nya information och tryck på "Nästa."

Steg 7. Ange din nya information och tryck på "Nästa".

Observera: Om du ändrar ditt lösenord loggas du ut från alla enheter som är anslutna till ditt Samsung-konto. Du måste logga in på dessa enheter för att synkronisera data för kontakter, SmartThings, Samsung Pass och mer.