Den uppdaterade papperskorgen i Mina filer på Galaxy-enheter med One UI 6.0

Sedan utgivningen av One UI 6.0 har papperskorgen i appen Mina filer på Galaxy-telefoner och -surfplattor ändrats. Användare kan nu radera och återställa filer för Mina filer, Galleri och Röstinspelare direkt från papperskorgen i Mina filer.

Olika typer av filer flyger från en surfplatta till en papperskorg.

Obs! Papperskorgsfunktionen kan inte stängas av.

Genom att följa instruktionerna nedan kan du permanent radera eller återställa filer från Mina filer.

Återställ eller radera specifika filer i Mina filer

Mina filer startsida Mina filer startsida

Steg 1. Gå till Mina filer > Papperskorgen.

Hemskärm för Papperskorgen Hemskärm för Papperskorgen

Steg 2. Tryck på Redigera.

Hemskärm för Papperskorgen med valda filer som ska kastas Hemskärm för Papperskorgen med valda filer som ska kastas

Steg 3. Tryck på Alla eller välj enskilda filer.

Hemskärm för Papperskorgen med alternativet för återställning valt Hemskärm för Papperskorgen med alternativet för återställning valt

Steg 4. Tryck på Återställ eller Ta bort och följ eventuella återstående instruktioner på skärmen.

Genväg för att radera allt i Papperskorgen på en gång

Hemskärm för Mina filer Hemskärm för Mina filer

Steg 1. Gå till Mina filer > Papperskorgen.

Hemskärm för Papperskorgen Hemskärm för Papperskorgen

Steg 2. Tryck på Mer (tre vertikala punkter).

Hemskärm för Papperskorgen med alternativet Töm valt Hemskärm för Papperskorgen med alternativet Töm valt

Steg 3. Välj Töm.

Obs! Du kan visa raderade filer efter app (Mina filer, Galleri och Röstinspelare), samt återställa eller radera dem från Inställningar > Enhetsskötsel > Lagringshantering > Papperskorgen > Mina filer.

Även om du kan använda Mina filer för att hantera alla filerna i Papperskorgen, kan du fortfarande använda Galleriet för att ta bort och återställa bild- och videofiler.

Ta bort filer från Galleriet

Skärmen Bilder i Galleri-appen Skärmen Bilder i Galleri-appen

Steg 1. Gå till Galleri > Bilder.

Bildfiler valda i Galleri-appen Bildfiler valda i Galleri-appen

Steg 2. Välj en bild eller video att ta bort.

Alternativet Ta bort valt för att ta bort bildfiler Alternativet Ta bort valt för att ta bort bildfiler

Steg 3. Tryck på Ta bort.

Popup-fönster för att bekräfta borttagningsbegäran Popup-fönster för att bekräfta borttagningsbegäran

Steg 4. Lägg i papperskorgen för att bekräfta.

Obs! Raderade objekt kommer att förbli i papperskorgen i 30 dagar. Sedan raderas de automatiskt permanent.

Återställ borttagna filer till Galleriet

Hemskärm för Galleriet Hemskärm för Galleriet

Steg 1. Gå till Galleri > Meny (de tre horisontella linjerna).

Menyalternativ i Galleriet Menyalternativ i Galleriet

Steg 2. Välj Papperskorgen.

Papperskorgen i Galleriet Papperskorgen i Galleriet

Steg 3. Välj Redigera.

Filer och alternativet Återställ valda i Papperskorgen Filer och alternativet Återställ valda i Papperskorgen

Steg 4. Välj de objekt du vill behålla > Tryck på Återställ (eller Återställ alla).

Radera filer permanent från Galleriet

Hemskärm för Galleriet Hemskärm för Galleriet

Steg 1. Gå till Galleri > Meny (de tre horisontella linjerna).

Menyalternativ i Galleriet Menyalternativ i Galleriet

Steg 2. Välj Papperskorgen.

Papperskorgen i Galleriet Papperskorgen i Galleriet

Steg 3. Välj Redigera.

Filer och alternativet Ta bort valda i Papperskorgen Filer och alternativet Ta bort valda i Papperskorgen

Steg 4. Välj de objekt du vill ta bort > Tryck på Ta bort (eller Ta bort alla).

Popup-fönster som begär bekräftelse för radering Popup-fönster som begär bekräftelse för radering

Steg 5. Tryck på Ta bort för att bekräfta.

Om du bara är intresserad av att hantera ljudfiler kan du fortfarande använda röstinspelningsappen för att radera eller återställa dessa specifika filer.

Radera filer från röstinspelningsappen

Hemskärm för röstinspelningsappen Hemskärm för röstinspelningsappen

Steg 1. Gå till appen Röstinspelare > Lista.

Filer sparade i röstinspelningslistan Filer sparade i röstinspelningslistan

Steg 2. Välj filer du vill ta bort > Tryck på Ta bort (eller Ta bort alla).

Popup-fönster som begär bekräftelse för att flytta till papperskorgen Popup-fönster som begär bekräftelse för att flytta till papperskorgen

Steg 3. Tryck på Lägg i papperskorgen.

Restore deleted Voice Recorder files

Hemskärmen för röstinspelaren Hemskärmen för röstinspelaren

Steg 1. Gå till appen Röstinspelare > Mer (tre vertikala punkter).

Hemskärmen för röstinspelaren Hemskärmen för röstinspelaren

Steg 2. Välj Papperskorgen.

Papperskorgen för röstinspelaren Papperskorgen för röstinspelaren

Steg 3. Välj filer att återställa > Återställ eller Återställ alla.

Radera röstinspelningsfiler permanent

Hemskärmen för röstinspelaren Hemskärmen för röstinspelaren

Steg 1. Gå till appen Röstinspelare > Mer (tre vertikala punkter).

Hemskärmen för röstinspelaren Hemskärmen för röstinspelaren

Steg 2. Välj Papperskorgen.

Papperskorgen för röstinspelaren Papperskorgen för röstinspelaren

Steg 3. Tryck på Redigera.

Filer och alternativet Ta bort valda Filer och alternativet Ta bort valda

Steg 4. Välj filer att ta bort permanent > Ta bort.

Popup-fönster som begär bekräftelse för borttagning Popup-fönster som begär bekräftelse för borttagning

Steg 5. Välj Ta bort för att bekräfta.