Fortsätta titta på videor efter att ha lämnat Samsung TV Plus

Även om du lämnar Samsung TV Plus-appen kan du fortsätta titta på videor genom att använda ”Picture-in-picture” (bild-i-bild), som är en av de mest användbara funktionerna.

Vy över funktionen bild-i-bild i Samsung TV Plus-appen.

Så ställer du in funktionen bild-i-bild

Du kan fortsätta titta på videor som du såg på Samsung TV Plus genom att använda funktionen bild-i-bild i menyn Settings  (inställningar) i appen.

1 Gå till Samsung TV Plus, tryck på More options (fler alternativ) och välj ”Settings” (inställningar).
2 Välj ”Picture-in-picture” (bild-i-bild).
3 Aktivera växlingsknappen ”Allow picture-in-picture” (tillåt bild-i-bild).