Kan jag få återbetalning för en app eller ett objekt i appen

Galaxy Store-produkter är digitalt innehåll. Det måste finnas ett godtagbart skäl för att begära återbetalning.

En Samsung-telefon som visar Galaxy Store-ikonen.

Vanligtvis kan ett köp av en app eller ett objekt i appen inte avbrytas eller återbetalas när nedladdningen påbörjats. Om innehållet du köpte skiljer sig från vad som har angetts eller annonserats eller om det genomförs på ett annat sätt än vad som anges i villkoren, kan köpet avbrytas inom 30 dagar från inköpsdatumet.

Observera: Genomför bara ett köp när du är säker på att du vill ha innehållet.

Se villkoren för Galaxy Store för mer information:

Steg 1. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på startsidan. Steg 1. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen "Meny" på startsidan.

Steg 1. Logga in på Galaxy Store och tryck på ikonen Meny på startsidan.

Steg 2. Tryck på ikonen för ”Inställningar” längst upp till höger i Galaxy Store-menyn. Steg 2. Tryck på ikonen för ”Inställningar” längst upp till höger i Galaxy Store-menyn.

Steg 2. Tryck på ikonen för Inställningar längst upp till höger i Galaxy Store-menyn.

Steg 3. Välj “Om Galaxy Store” Steg 3. Välj “Om Galaxy Store”

Steg 3. Välj Om Galaxy Store.

Steg 4. Välj sedan ”Villkor”. Steg 4. Välj sedan ”Villkor”.

Steg 4. TVälj sedan Villkor.