Kan jag få återbetalning för ett Galaxy Theme?

Galaxy Themes-innehåll är digitalt innehåll. Det måste finnas ett godtagbart skäl för att begära återbetalning.

Bild på ikonen för Galaxy Themes.

Vanligtvis kan köpet av ett tema inte avbrytas eller återbetalas när nedladdningen börjar. Om innehållet du köpte skiljer sig från vad som har angetts eller annonserats eller om det tillämpas på ett annat sätt än vad som anges i villkoren, kan du häva köpet inom 30 dagar från inköpsdatumet.

Observera: Genomför bara ett köp när du är säker på att du vill ha innehållet.

Om du har frågor, kontakta oss genom att följa dessa steg:

Steg 1. Gå till Galaxy Themes och välj Meny längst ner till höger. Steg 1. Gå till Galaxy Themes och välj Meny längst ner till höger.

Steg 1. Välj Meny på Galaxy Themes startsida.

Steg 2. Tryck på ikonen för Inställningar längst upp till höger i menyn för Galaxy Themes. Steg 2. Tryck på ikonen för Inställningar längst upp till höger i menyn för Galaxy Themes.

Steg 2. Tryck på Inställningar längst upp till höger.

Steg 3. Tryck på Hjälp längst ner på sidan. Steg 3. Tryck på Hjälp längst ner på sidan.

Steg 3. Välj Hjälp längst ner på sidan.

Observera följande försiktighetsåtgärder angående uppsägningar av prenumerationer:

• När en konsument avbryter eller säger upp ett köpeavtal ska räntesatsen för återbetalningsperioden vara i enlighet med stadgarna i relevanta lagar (konsumentskydd vid elektronisk handel etc.).
  •  Innehållet i de produkter som presenteras på Galaxy Themes registreras av utvecklaren. Samsung Electronics Co., Ltd. tillhandahåller endast mellanagentsystemet och ansvarar inte för innehållet i produkterna eller deras registrering.
  • Om en transaktion äger rum utan samtycke från det juridiska ombudet kan den minderåriga eller hans /hennes juridiska ombud avbryta köpet.
  • Frågor om byten, returer, garantier och hantering av konsumentskadeersättning ska regleras av lämpliga riktlinjer för användarskydd för innehåll, förutom vad som anges i villkoren och produktinformationen.