Galaxy telefonoykipa pantallanta grabay hinallataq capturay

Last Update date : 2023-07-20

Galaxy kapususqaykipa pantallantam atiyllata grabayta hinallataq capturayta atiwaq. Grabador de pantalla nisqapa hinallataq Captura de pantalla nisqapa musuq funcionninkunaqa One UI 2 nisqayuq utaq qipa kaqniyuq Galaxy dispositivokunapim disponible kachkanku.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Dispositivo movilniykipa software kapuqninta imayna actualizayta yachanapaq hamuq ichiykunata tapuy.

1 ichiy. Ajustes > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

¿Imatataq rurayman grabador de pantalla nisqawan hinallataq capturas de pantalla nisqakunawan?

Asikunapaq memes nisqakunata, yuyasqayki pukllanaykita, videos de reacción nisqakunata capturay utaq dispositivonpi imatapas rurananpaq kuyasqayki aylluykiman qawachiy. Grabador de pantalla sutiyuq hinallataq Captura de pantalla sutiyuq funcionkunata dispositivoykipi imayna utilizayta yachay

¿Imaynatam pantallata grabana?

Dispositivoykita usachkaspa pantallata grabay. Panel rápido kapusuqniykipi Grabador de pantalla nisqa iconota tupaspam pantalla grabayta qallariwaq. Videotam Galería nisqapi rikuwaq.

1 ichiy. Pantallapa hana lawninmantapacha rukanata ura lawman chutaspa panel de configuración rápida nisqata kichay. Chaymanta, activanapaq Grabador de pantalla niqta tupay.

2 ichiy. Configuración de sonido nisqamanta huk opcionta akllay hinaspa Iniciar grabación niqta tupay. Qipamanta ñawpaqman yupasqapa qipantam grabación qallarinqa.

3 ichiy. Grabadora de pantalla nisqapa panel de control kapuqninmi pantallapa hana paña kuchu lawninpi rikurinqa.

●     Pantallapi qillqanapaq utaq siqinapaq, lapizpa icononta tupay.

●     Videota kikiykipa rikukusqaykiwan pantallata grabanaykipaq, Runa kaq iconota tupay.

Panel rápido nisqapi Grabador de pantalla nisqata mana tariyta atispaqa, panel rápido nisqaman yapanapaq hamuq ichiykunata qatiy.

1 ichiy. Panel Rápido nisqapi, Más (sayayninpaman kimsa ruyruchakuna) kaqta tupay hinaspa Editar botones niqta akllay. Mana chayna kaptinqa, lluqi lawman chutay hinaspa Más kaq iconota tupay.

2 ichiy. Botones disponibles niq secciónpi Grabadora de pantalla niqta maskay hinaspa tupay chaymanta kuyunaykipaq Grabadora de pantalla niqta ñitirayay. Botones disponibles niq seccionpi Grabadora de pantalla niqta maskay hinaspa tupay chaymanta kuyunanpaq Grabadora de pantalla niqta ñitirayay.

3 ichiy.  Panel Rápido nisqapi Grabador de pantalla niqta chutay hinaspa kachariy chaymanata Listo niqta tupay. Kunanqa panel Rápido nisqapim Grabador de pantalla nisqata tariwaq.

Yuyana: Autorpa derechonkunapa restriccionninkunaraykum wakin aplicacionkunaqa Grabadora de pantalla sutiyuq funcionta bloqueanmanku.

Dispositivota llamkachichkaspayki captura de pantalla nisqata ruray hinaspa qillqay, siqiy, kuchupay utaq capturasqayki pantallata hayway. Kunan pachapi pantallata hinallataq asuchiy atikuq área nisqatam capturawaq. Capturasqayki capturas de pantalla nisqakunatam Galería kapusuqniykipi qawawaq.

Captura de pantalla nisqata ruranapaq waqtampi teclata hinallataq volumenta pisiyachinapaq teclata chay pachallapi ñitiy. Kaypa qipanta, pantallapa ura lawninpi kaq barra de herramientas nisqapa hamuq opcionninkunata usay:

①   Kunan pachapi contenidota hinallataq yapasqa paginapi, página web nisqahina, pakasqa contenidota capturay. Ícono nisqata tupaptiykim, pantallaqa kikillanmanta ura lawman kuyunqa hinaspa aswan achka contenido nisqa capturakunqa.

②  Capturasqa pantallapi qillqay utaq siqiy utaq capturasqa pantallapa huk lawninta recortay. Chay recortasqa kaq lawtam Galería kapusuqniykipi rikuwaq.

③   Capturasqa pantallaman etiquetas nisqakunata yapay.

④   Capturasqa pantallata hukkunaman hayway.

Yuyana: Autorpa derechonkunapa restriccionninkunaraykum wakin aplicacionkunaqa captura de pantalla sutiyuq funcionta bloqueanmanku.

Barra de herramientas nisqahina hinalltaq capturapa formatontahina pantallata capturanapaq opcionninkunatam configurawaq. Grabadora de pantalla nisqapaqqa, Sonido nisqapa, Calidad de video nisqapa hinallatq Selfie nisqapa videonkunapa sayaynintam churawaq. Captura de pantalla nisqapa hinallataq Grabador de pantalla nisqapa configuracionninta cambianapaqqa kay ichiykunam kanku.

1 ichiy. Ajustes niqta kichay.

2 ichiy. Funciones avanzadas niqta akllay

3 ichiy. Capturas de pantalla niqta hinallataq grabador de pantalla niqta akllay.

4 ichiy. Necesitakusqanmanhina sapakama opcionta controlay.

Yuyana: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menú kapuqninqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.