¿Imaynatam segunda pantalla nisqata tabletniykipi utilizawaq?

Last Update date : 2023-04-19

Tabletniykipi rikuriq contenidota controlay atisqayki útil kasqantam yachaniku. Chaymi, pantallata imaynata atiyllanpata iskayyachiyta riqsichiykiku.

Vista de una tableta conectada a una computadora portátil.

Tablet configurakunanpaq hinaspa tukuy richkaq dispositivokunaman conectakunanpaq, kay ichiykunata qatiy:

1 Tabletniykipi, panel de configuración rápida nisqata kichanaykipaq pantallapa hana lawninmantapacha rukanaykita iskay kutikama ura lawman chutay.
2 Panel de configuración rápida nisqapi, qatiqnin menú nisqata qawanaykipaq rukanaykita chutay.
3 Segundo kaq menú nisqapi, “Segunda pantalla” kaq iconota ñitiy.
Vista del segundo panel del panel rápido de configuración al pulsar el icono de la “Segunda pantalla”.
4 Munasqayki modo de conexión nisqata akllay: “Ilustración/Videojuegos” niqta utaq “Video” niqta. Método de conexión nisqata akllarqusqaykipa qipantaqa, página de segunda pantalla nisqamanta ama lluqsiychu.
5 Computadoraykipi, sesionta qallarichiy hinaspa Windows sutichasqa teclata tecla K nisqatawan chay pachallapi kuskata ñitiy. Chaymantam disponiblekuna kaq dispositivokunapa listamanta huk dispositivota akllanayki. Tabletniykiqa segunda pantalla kaq paginata kichasqata kachiptiykiqa computadoraykipim hinalla rikukunqa.
6 Kunanqa computadoraykipa pantallanqa tabletpa pantallanpim rikurinqa. Iskay law pantallakunapa hana lawninpim barra de tareas nisqapi rikurinqa. Kay barra de tareas nisqata bloqueanaykipaq utaq desbloqueanaykipaq chinche nisqapa icononta akllay.
Pantalla de tu tableta cuando se conecta al otro dispositivo. En esta pantalla aparece una barra de tareas con un clic en el ícono de la chinche.
7 Tukurquspaykiqa, conexion nisqa tukunanpaq “Desconectar” niqta akllay.

Yuyariy: Pantallapa iskay kaq funcionninqa One UI 3.1 nisqayuq hinallataq qipa versionniyuqkuna Galaxy Tab S8 nisqa hinallataq S7 nisqa seriekunallapim  disponible kachkan. Chaynallataqmi, Windows 10 v2004 nisqayuq utaq qipa versionniyuqkuna pantalla inalámbrica nisqayuq PC nisqatam akllawaq.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Si el problema persiste,

Si el problema persiste,

por favor contáctanos vía Chat o al 080077708 para que nuestros agentes puedan brindarte una solución.