¿Imaynatam S Pen nisqapa conexionninwan sasachakuykunata allinyachina?

Last Update date : 2022-11-15

S Pen nisqaqa Galaxy productokunapa exclusivo kaq táctil lapizninmi chaynallataqmi Samsung dispositivoykikunata alli-allinta disfrutanaykipaq diseñasqa. Dispositivoykipi churasqañam kachkan, chaymi imay pachapas unanchawaq, siqiwaq, diseñawaq utaq imamantapas nota nisqata qillqawaq. Wakin kutipiqa, S Pen kapusuqniyki dispositivoykiwan conectakunanpaq sasachakuyniyuq kasqantam musyanki. Táctil lapizniykipa conexionwan sasachakuyninkuna imayna allinyachiyta hinallataq S Pen kapusuqniyki allinta funcionananpaq aseguraytam kaypi yachanki.

Vista de una persona usando el S Pen en un dispositivo Galaxy.

S Pen kapuwaqniymi mana conectakunchu

Sichus S Pen kapusuqniyki Galaxy dispositivoykiman mana conectakunchu chayqa:

1 S Pen kapususqaykita allinninpa usasqaykita watiqay. S Pen nisqakunaqa Galaxy dispositivo kapususqaykimanhinam wakinninkunamantaqa huk niraq kanku. Hukwan mana cambiay atikuqmi kanku hinallataqmi mana tupaq dispositivokunapiqa mana funcionankuchu.
2 Hamuq ichiykunata qatispa S Pen kapusuqniykita kaqmanta conectay utaq restablecey:
Vista de la pantalla de inicio de un teléfono Galaxy con un gesto de deslizar hacia abajo. Vista de la pantalla de inicio de un teléfono Galaxy con un gesto de deslizar hacia abajo.

1 ichiy. Pantalla de inicio chaypi, panel de notificaciones nisqata kichanaykipaq ura lawman chutay.

Vista del panel de notificaciones con un gesto de pulsar sobre el mensaje “S Pen desconectado”. Vista del panel de notificaciones con un gesto de pulsar sobre el mensaje “S Pen desconectado”.

2 ichiy. S Pen nisqata conectanaykipaq notificación nisqata llapiy.

Vista de la pantalla con notificación “Inserta el S Pen en el teléfono”. Vista de la pantalla con notificación “Inserta el S Pen en el teléfono”.

3 ichiy. Pantallapi kaq kamachiykunata qatispayki S Pen nisqata kaqmanta yaykuchiy.

Vista del mensaje de confirmación “S Pen conectado”. Vista del mensaje de confirmación “S Pen conectado”.

4 ichiy Telefonoykiman chayamuq confirmaq mensajeta suyay.

S Pen nisqata restablecenapaq:

Vista de la pantalla de inicio con el ícono Ajustes destacado. Vista de la pantalla de inicio con el ícono Ajustes destacado.

1 ichiy. Pantalla de inicio chaypi Ajustes niqman riy.

Vista del menú de Ajustes con la opción “Funciones avanzadas” destacada. Vista del menú de Ajustes con la opción “Funciones avanzadas” destacada.

2 ichiy. Ura lawman chutay hinaspa “Funciones avanzadas” niqta akllay.

Vista de la pantalla “Funciones avanzadas” con la opción “S Pen” destacada. Vista de la pantalla “Funciones avanzadas” con la opción “S Pen” destacada.

3 ichiy. “S Pen” niqta akllay.

Vista de la pantalla “S Pen” con la opción “Gestos S Pen” destacada. Vista de la pantalla “S Pen” con la opción “Gestos S Pen” destacada.

4 ichiy. Gestos S Pen” niqta akllay.

Vista de la pantalla “Gestos S Pen” con el ícono más opciones destacado. Vista de la pantalla “Gestos S Pen” con el ícono más opciones destacado.

5 ichiy Aswan achka opcionkunapaq kaq iconota ñitiy.

Vista de la pantalla “Gestos S Pen” con la opción “Restablecer S Pen” destacada. Vista de la pantalla “Gestos S Pen” con la opción “Restablecer S Pen” destacada.

6 ichiy. “Restablecer S Pen” niqta ñitiy.

Sichus S Pen kapusuqniykita restablecesqaykipa qipanta conexionwan sasachakuykuna hinallaraq kapuchkasunki chayqa, telefonoykita utaq tabletniykita reiniciay. Dispositivota reiniciayqa S Pen nisqapa conexioninpi ima sasachakuytapas allinyachinmanmi.

Yuyana: Magnéticos utaq metálicos nisqa objetukunawan kuska churay, hukkunapa coberturankuman churay hinallataq sapaq pantallapa protectorninkunaman churayqa, S Pen nisqapi sasachakuykunatam rikurichinman. Pantallayki utaq pantallapa protectorninkuna chuya kapusuqniykita, allin kasqankuta hinallataq Samsungpa aprobasqan kasqankuta watiqay.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.